MENU
Главная » Архив материалов

 24.06.16 року в м.Гола Пристань на міському стадіоні "Дніпровець" відбулась товариська зустріч з футболу,в рамках підготовки до Всеукраїнського турніру "Золотий Колос України" серед команд дітей 2004/2005 років народження між командами ФК "Гопри" м.Гола Пристань і "Динамо" с.м.т. Дар"ївка Херсонська область.На початку гри обидві команди провели де кілька гострих атак з завершальними ударами.одна з яких завершилась взяттям воріт ФК "Гопри",після Голопристанці стали діяти більш потужно і взяли під контроль хід зустрічі.Одна з атак завершилась гарною комбінацією в один дотик і рахунок зрівнявся.На далі перевага зростала і на перерву команди пішли за рахунку 3-1 на користь ФК "Гопри".В другому таймі в ... Читать дальше »

Просмотров: 967 | Добавил: gopri-sport | Дата: 26.06.2016 | Комментарии (0)

 

Команда "Чемпіон" м. Гола Пристань ( дівчата) розпочала підготовку до наступного баскетбольного сезону. У період з 12.06 по 19.06 2016 року команда проводила свій перший підготовчий збір у с. Курортне Одеської області на базі відпочинку "ЮМВА". Тижневий цикл підготовки команди, насамперед, носив оздоровчий характер, адже позаду був дуже важкий баскетбольний сезон. Але в той час на зборах будувався фундамент фізичної підготовки, як кожного гравця, так і команди у цілому. Вперше наші дівчата проходили такий збір з біл ... Читать дальше »

Просмотров: 609 | Добавил: gopri-sport | Дата: 22.06.2016 | Комментарии (0)

19.06 16 року в м.Гола Пристань на міському стадіоні "Дніпровець" пройшла товариська зустріч з футболу,з метою підготовки до Всеукраїнського турніру "Золотий Колос України" між командами юнаків 2004 року народження ФК " Гопри " і СДЮШОР м.Миколаїв.Гра проходила за перевагою юних футболістів ФК "Гопри" і завершилась перемогою голопристанців 8-3.Треває підготовка до турніру і попереді ще будуть товариські зустрічи з командами м.Київа і м.Кировограда.Побажаємо успіху нашим юним футболістам.

Просмотров: 529 | Добавил: gopri-sport | Дата: 22.06.2016 | Комментарии (0)

11 червня 2016 року у м.Гола Пристань на міському стадіоні "Дніпровець" відбулась гра чемпіонату Херсонської області з футболу між командами "Яфа" м.Херсон і "Гопри-Скадовськ" м.Гола Пристань. Команда "Яфа" приїхала на гру в статусі лідера групи з 4 очками. Гра розпочалася з атак Голопристанських футболістів і перевага у грі була незаперечна. Моменти біля воріт суперника виникали один за одним і, як наслідок, такої переваги забитий м"яч у ворота суперника.1-0 на користь "Гопри-Скадовськ". Далі гра вирівнялась, Голопристанці збавили оберти і цим скористався суперник забивши двіччі. На перерву команди пішли при рахунку 2-1 на користь команди "Яфа" м.Херсон.У другому таймі перевага  Голопристанців була незаперечна, але суперник оборонявся всією командою і діяв на контратаках. Численні моменти біля воріт суперника вдалось втілети в забитий м"яч, але і пропустивши контратаку рахунок на табло 3-2 на користь ко ... Читать дальше »

Просмотров: 540 | Добавил: gopri-sport | Дата: 12.06.2016 | Комментарии (0)

11.06.16 року в м.Гола Пристань на міському стадіоні "Дніпровець" відбулась гра чемпіонату Херсонської області з футболу серед команд юнаків 2005/2006 років народження між командою "Освіта -1" м.Херсон і "Школа №47" м.Херсон. Грали команди, які знаходяться у верхній частині турнірної таблиці, що вони і довели своєю грою. Гра розпочалася з атак команди "Школи №47", юнаки цієї команди потужно атакували і створювали момент за моментом біля воріт суперника що і втілелось у два забиті м"ячі. Повівши у рахунку 2-0 команда "Школи №47" збавила оберти і дозволила супернику скоротити у рахунку. При рахунку 2-1 на користь  "Школи № 47" команди пішли відпочивати. У другому таймі більш потужно розпочали юнаки & ... Читать дальше »

Просмотров: 631 | Добавил: gopri-sport | Дата: 12.06.2016 | Комментарии (0)

09.06.16 р. в м.Гола Пристань на міському стадіоні "Дніпровець" відбулась товариська зустріч з футболу між командами ФК "Гопри" м.Гола Пристань і "Гейзер" с.Збур’ївка.Початок гри видався потужним і команди діяли на хороших швидкостях, без розвідки почали створювати гольові моменти. В складах обох команд грали, переважно, молоді футболісти які і задавали темп гри. Першими відкрили рахунок граці команди "Гейзер" потім вони подвоїли свою перевагу, але ще до перерви футболісти Голопристанської команди не тільки зрівняли, а й вийшли уперед, і з рахунком 3-2 на користь ФК "Гопри" пішли на перерву. У другому таймі статус товариської гри дався в знаки і на полі почали з"являтись вільні зони, пішли розриви між лінією атаки і захисту, і моменти створювались один за одним, але фінальний свисток зафіксував рахунок 4-4.

Просмотров: 536 | Добавил: gopri-sport | Дата: 10.06.2016 | Комментарии (0)

    Стартував чемпіонат Херсонської області з футболу серед команд ветеранів, вік гравців 35 і старше. У цьому році участь в чемпіонаті взяли вісім команд: "Енергія" м.Нова Каховка, "Авангард" м.Каховка, "Скіф" смт. Н.Сірогози, команда Іванівського району, "Барбадос" м.Херсон, "Яфа" м.Херсон, "Восход" м.Херсон і ФК "Гопри - Скадовськ". Команди розподілені на дві групи, за територіальним принципом. У першій зоні грають ФК "Гопри" і усі Херсонські команди, у другій - інші команди . У групах ігри пройдуть за коловою системою, всі зіграють між собою. Потім стикові ігри на вибування, в залежності від занятого місця у групі. Команди посівші перші місця, грають з четвертими, другі з третіми. Наша команда свою першу гру грала на виїзді у м.Херсоні проти команди "Барбадос" (раніше назва команди ФК "Херсон") і поступилась з рахунком 0-2. Наступна гра відбудеться 11.06.16 року у м ... Читать дальше »

Просмотров: 756 | Добавил: gopri-sport | Дата: 10.06.2016 | Комментарии (0)

02 червня 2016 року у м. Миколаєві в мікрорайоні Корабел на стадіоні ДЮСШ № 5 відбувся турнір з футболу серед команд юнаків 2005/2006 років народження, присвячений Дню захисту дітей. У турнірі взяли участь 8 команд: ДЮСШ № 5 м. Миколаїв, Школа № 47 м. Херсон, ДЮСШ м. Вознесенськ, СДЮСШОР м. Миколаїв, ДЮСШ м. Воскресенськ і ФК «Гопри» м. Гола Пристань. За форматом турніру команди були розподілені на дві групи по чотири команди. У групах ігри проходили за коловою системою і за підсумками ігор в групах у стикових іграх визначались місця турніру: перші місця грали за 1-ше та 2-ге місця, другі – за 3-тє – 4–те, треті – за 5-те – 6–те і четверті – за 7-ме – 8-ме. У першу групу з Голопристанцями попали ко ... Читать дальше »

Просмотров: 839 | Добавил: gopri-sport | Дата: 09.06.2016 | Комментарии (0)

 06 червня 2016 року на міському стадіоні «Дніпровець» відбулась товариська гра з футболу між командами юнаків 2004 року народження ФК «Гопри» і «Освіта» м. Херсон. Гра проходила з метою підготовки команди ФК «Гопри» до Всеукраїнського турніру «Золотий колос України», який традиційно проходить у м. Скадовську і наші юнаки є постійними учасниками цього турніру. Про суперника слід відмітити, що вони є лідерами Херсонського юнацького футболу і переможцями змагань. Після нашої гри відправились на турнір до м. Маріуполь. Гра на стадіоні «Дніпровець» проходили у рівній боротьбі. Наші хлопці не поступилися  супернику. Склад нашої команди доповнили юнаки 2006/2007 років народження, це і зіграло ... Читать дальше »

Просмотров: 948 | Добавил: gopri-sport | Дата: 08.06.2016 | Комментарии (0)

05 червня 2016 року на міському стадіоні «Дніпровець» відбулися ігри Відкритого чемпіонату м. Гола Пристань з футболу серед дорослих, присвяченого 25-й річниці незалежності України, з відмінностями від правил гри футболу ФІФА у поперек футбольного поля 7+1. Першими грали команди «Ветеран» м. Гола Пристань і «Вікторія» с. Бехтери Голопристанського району. Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, і лише одна помилка у захисті дозволила команді «Ветеран» відкрити рахунок. При рахунку 1-0 команди пішли на перерву. У другому таймі команда «Ветеран» контролювала хід гри і збільшила свою перевагу, і як результат, рахунок 5-1 на користь команди «Ветеран», яка до речі ще не втрачала очки на цьому ... Читать дальше »

Просмотров: 704 | Добавил: gopri-sport | Дата: 08.06.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 39 40 41 42 43 ... 58 59 »