MENU
Главная » 2018 » Апрель » 25 » ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ ВЮБЛ – 2001 р.н.: Останній 8 тур м. Київ.
19:48
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ ВЮБЛ – 2001 р.н.: Останній 8 тур м. Київ.

  

Відбулися  ігри 8  останнього  туру в поточному Чемпіонаті України Всеукраїнської Юнацької Баскетбольної Ліги - 2001 року народження та молодше. З 14 по 16 квітня  2018 року  матчі проходили у залі СК Меридіан ( м. Київ) на протязі трьох днів. Наша команда «Чемпіон – Таврійська Зірка » зустрічалася з столичними командами КСЛІ -1, КСЛІ -2, КДЮСШ Чемпіон ( Київ).

    Треба відзначити, що за грою нашої команди цей  тур став мабуть найкращим туром з усіх , які провела наша команда на протязі всього сезону. Жага до перемоги, боротьба , швидкість, захист - все це було присутнє  на паркеті в баскетбольних матчах у чудовому спорткомплексі Меридіан. Наші дівчата дали справжній бій всім трьом столичним командам, які мабуть не очікували на такий шалений опір з боку нашої команди.

     Незважаючи на те, що наша команда була представлена не найсильнiшим складом , всi тi, хто брав участь у iграх останнього туру  проявив себе дуже добре та з гiднiстю представляв наше мiсто на змаганнях такого рангу.
    Аналізуючи цей сезон, результат нашої команди треба вважати позитивним та задовільним, так як наша команда з маленького містечка опинилася у колі спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву з м. Київ, Дніпро, Одеса, Вінниця, Бердянськ  та намагалася боротися з такими командами і це  заслуговує  на відзнаку. До речi,в порівнянні з минулими результатами нашої команди ( сезон 2015/16 – 7 місце, сезон 2016/17 – 6 місце, сезон 2017/18 – 6 місце) команда прогресує та стабільно вже другий рік поспіль знаходиться в шестірці кращих команд країни серед старших дівчат. За весь чемпіонат наша команда провела 24 гри , в яких здобула 8 перемог та зазнала 16 поразок, здобула 32 очки та зайняла загальнокомандне 6 місце.
Загальний розподіл місць після 8 туру ( 24 ігри) :

1. ДЮСШ ( Бердянськ)
2. КСЛI -2 ( Київ)
3. СДЮСШОР-5 - ДВУФК ( Дніпро)
4. КДЮСШ Чемпіон ( Київ)
5. КСЛI -1 ( Київ)
6. «Чемпіон – Таврійська Зірка » (Гола Пристань)
7. "МСДЮСШОР" (м. Вінниця)
8.  «Тірас»( Білгород-Дністровський)

Вітаємо нашу команду та бажаємо перемог нашим командам у майбутніх змаганнях !

Просмотров: 522 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar