MENU
Главная » 2018 » Февраль » 9 » Чемпіонат України з футзалу
14:19
Чемпіонат України з футзалу

З 05 по 08 лютого 2018 року в м.Кривий Ріг, Дніпропетровської області в приміщенні спортивного комплексу "Локомотив" пройшли змагання Чемпіонату України з футзалу серед команд юнаків 2009 р.н. (U-9). В чемпіонаті прийняли участь 19 команд, а саме: "Локомотив" м.Кривий Ріг,  ДЮСШ-25 "Legion" м.Київ, ФК "Відрадний" м.Київ,  ЦСДЮМ "Олімп" м.Кривий Ріг ,   ДЮСШ №4 м.Кривий Ріг,  ДЮСШ №1 "Кривбас-84"  м.Кривий Ріг,  ФК "Гірник" м.Кривий Ріг,  ДЮСШ "Бердянськ"  Запорізька обл.,  ФК "Гопри" м.Гола Пристань Херсонська обл.,  ФСК "Іллічівець" м.Чорноморськ Одеська обл.,  ДМФК "Вікторія" м.Одеса,  ДЮФК "Фортуна"  м.Христинівка Черкаська обл.,  ДЮСШ "Енергія-Інтер Футзал" м.Львів,   КДЮСШ №12  м.Харків,  ДЮСШ "Вугледар" Донецька обл., ДЮСШ №2 "Чайка" м.Дніпро,  МФК  "Вінниця" - Autoria м.Вінниця,  Академія МФК "Ураган" м.Івано-Франківськ,  "Лідер"  м.Червоноград Львівська обл. Команди учасниці були розподілені на шість груп по три команди в кожній і в одній з груп чотири. За регламентом змагань до наступного етапу проходили на пряму перше і друге місця, а також  4 кращі треті місця. До групи з командою ФК "Гопри" потрапили команди ЦСДЮМ "Олімп" м. Кривий Ріг і ДЮСШ "Енергія-Інтер Футзал" м.Львів. Першу гру Голопристанська команда грала  проти Криворожан і здобула перемогу з рахунком 11-0. Друга гра видалась тяжкою. Суперником була Львівська команда, яка вже має досвід виступу на таких змаганнях. Першими рахунок відкрили наші юнаки, але втримати перемогу не вдалося. Поразка з рахунком 1-4. Посівши в групі друге місце, ми в суперники отримали команду ДЮСШ "Вугледар" Донецької області, яка посіла в своїй групі перше місце, здобувши дві перемоги, забивши 17 і пропустивши 1 м’яч. З цієї стадії ігри пішли за Олімпійським принципом (програвша команда вибуває з боротьби за медалі). Гра також була важкою, але ми не поступалися за грою. Наші футболісти боролися до останнього. Суперник зміг використати свої моменти, а ми свої не змогли. Прикра поразка 1-4. Але ця поразка з розряду тих, що не жалкуєш, бо хлопці віддали всі сили на полі і на їх очах були сльози. В грі за 9 місце проти команди МФК "Вінниця" м.Вінниця дали змогу пограти тім юнакам, які мали менше ігровогочасу на полі і поступилися  з рахунком 1-4. В грі за 12 місце перемога над командою "Лідер" м.Червоноград Львівська обл. з рахунком 3-1. Перше місце, золоті медалі і звання чемпіону України здобула команда КДЮСШ №12 м.Харків, друге команда  ДЮСШ "Вугледар" Донецької області, третє команда ДЮФК "Фортуна" м.Христинівка Черкаська область, яка переграла команду ДЮСШ "Енергія-Інтер Футзал" м.Львів.

Підводячи підсумки участі команди ФК "Гопри" на Чемпіонаті України, можна сказати що юні футболісти виступили достойно, поступившись команді, яка грала в фіналі і команді, яка грала за третє місце і давала бій в кожній грі. За весь турнір нашими юнаками було забито 17 м’ячів і пропущено 13. Це перший досвід таких змагань, адже до м.Кривий Ріг з’їхались кращі команди з усієї України. Побажаємо успіху юним футболістам.

Велика подяка Голопристанській міській раді, міському голові Бабичу О.В., генеральному директору ООО "НПП "5 елемент" Білому В.М. та батьківському комітету.

Голова ГМФФ "Гопри"               Бурковськи О.Г. 

Просмотров: 627 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar