MENU
Главная » 2016 » Февраль » 8 » ІІІ тур Чемпіонату України з баскетболу ВЮБЛ серед дівчат 2002р.н.
18:02
ІІІ тур Чемпіонату України з баскетболу ВЮБЛ серед дівчат 2002р.н.

Голопристанська команда "Чемпіон" вперше в своєї історії приймала тур у себе вдома у м. Гола Пристань. Матчі проходили 5 – 7 лютого в Палаці Спорту міського центру «Спорт для всіх». 
До нас завітали команди ДЮСШ № 3 м. Києва, СДЮСШОР № 4
м.Миколаєва, «Юність» м. Житомира. 
Змагання розпочалися з урочистого відкриття туру, на якому були присутні заступник міського голови Гей В.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту Чуприна Л.М., заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Таран А.В., директор міського центру «Спорт для всіх» Бурковський О.Г.
Після офіційної церемонії відкриття ІІІ туру в Чемпіонаті України з баскетболу ( Всеукраїнська Юнацька Баскетбольна Ліга) серед дівчат 2002 року народження гості були приємно здивовані подарункам та сувенірам з краєвидами нашого міста кожному гравцю та тренеру команд – суперниць. Кульмінацією церемонії став виступ групи підтримки нашої команди – дівчата з народного хореографічного ансамблю «Сюрприз» ( гімназія) задали позитивний тон змаганням.
У перший день змагань ІІІ туру 5 лютого наша команда зустрічалася з дуже міцною командою ДЮСШ № 3 – Багіра з м. Києва . Початок гри видався захоплюючим . Наші дівчата ні в чому не поступалися своїм іменитим суперницям, але все ж таки досвід виступів на такому рівні у киянок побільше ніж у нас, в підсумку майстерність та досвід наших суперниць зробили свою справу і наша команда почала тур з поразки. В іншій парі СДЮСШОР №4 м. Миколаїв не без труднощів переграв команду «Юність» з м. Житомира.
6 лютого наші дівчата грали з командою «Юність» з м. Житомир. Боротьба із самого початку протікала зі змінним успіхом. Гості спершу вирвалися уперед, але виграли першу чверть 12:8. Далі знов пішли "баскетбольні гойдалки" і наші дівчата продемонстрували волю до перемоги, майстерність, технічну та тактичну виучку та розгромили своїх суперниць з рахунком 62:27. В іншій парі фаворит туру ДЮСШ № 3 – Багіра з м. Києва прогнозовано здобув перемогу над СДЮСШОР №4 м. Миколаїв з рахунком 63:25.
Завершальною грою туру 7 лютого була зустріч давніх знайомих: СДЮСШОР № 4 м. Миколаєва та нашою командою «Чемпіон». Гра видалася дуже нервова, адже ніхто не хотів поступатися. Але наші дівчата зуміли зібратися ( адже по ходу зустрічі ми поступалися 8 очок) та в третій чверті переломили хід гри та заслужено перемогли з рахунком 39:29 , тим самим здобувши четверту перемогу у цьому престижному турнірі. 
За підсумками ІІІ туру ВЮБЛ фахівці, спеціалісти баскетболу стверджують ( і це приємно чути ), що наша команда «Чемпіон» м. Гола Пристань " прогресує від туру до туру, кожен тур грає краще та наші дівчата отримують високі оцінки за ігри. Особливо можна виділити за об'єктивними показниками Машталер Анастасію, Зуйкову Дарію, які набирали у середньому по 14 очок за гру і Лень Владу, В’юн Оксану , які робили по 7.8 підбирань за гру. 


За результатами ІІІ туру ВЮБЛ наша команда зберігає чудові шанси поборотися за 5 місце в Чемпіонаті України за своїм віком.
Користуючись нагодою , запрошуємо всіх шанувальників баскетболу підтримати наших старших дівчат 19-20 лютого у нас в Палаці Спорту, де відбудуться ігри 5 туру Чемпіонату України з баскетболу ( Всеукраїнська Юнацька Баскетбольна Ліга) серед дівчат 1999 року народження. Нашими суперниками будуть «Полісяночка» м. Житомир та «Рівненщина 99» м. Рівне.
Віримо в команду та бажаємо яскравої та переможної гри в наступних турах чемпіонату !

Просмотров: 685 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar