MENU
Главная » 2018 » Февраль » 17 » Кубок закриття футзального сезону
22:21
Кубок закриття футзального сезону

17 лютого 2018 року в приміщенні міського спортивного комплексу відбулись ігри кубку закриття футзального сезону в м.Гола Пристань серед команд аматорів.

За малий Кубок грали команди Grand Prix м.Олешки і "Рятівник" м.Гола Пристань. Гра видалась напруженою. Команди боролись до останньої секунди матчу і прагнули завоювати трофей. За іронію доля, гра вирішилась за 28 секунд до завершиння основного часу. В одній із останніх атак команда "Рятівник" намагалась забити переможного м’яча, але втратила його, що призвело до контратаки, в якій і було забито переможний м’яч. Отже, 1-0 на користь команди Grand Prix, яка і здобула малий Кубок.

За великий Кубок грали команда чемпіон чемпіонату "Чулаківка" с.Чулаківка Голопристанського району і команда "Оптіма", яка посіла 4 місце в чемпіонаті. Гра також носила напружений характер, але голи забивала одна команда, яка уміло використовувала помилки суперника. Це була несподіванка розіграшу Кубку. Команда "Оптіма " перемогла з рахунком 6-0 і стала володарем великого Кубку закриття футзального сезону в м.Гола Пристань.

Командам переможцям були вручені Кубки і медаліі, командам фіналістам медалі від ГМФФ "Гопри".

Голова ГМФФ "Гопри"                    Бурковський О.Г.

Просмотров: 528 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar