MENU
Главная » 2017 » Июнь » 23 » Навчально-тренувальні збори баскетбольної команди дівчат "Чемпіон"
10:49
Навчально-тренувальні збори баскетбольної команди дівчат "Чемпіон"

Команда з баскетболу "Чемпіон"м. Гола Пристань ( дівчата) розпочала підготовку до наступного баскетбольного сезону. В період з 14 по 21 червня 2017 року команда проводила свій підготовчий збір у с. Курортне Одеської області на базі відпочинку "ЮМВА". Тижневий цикл підготовки команди, насамперед, носив оздоровчий характер, адже позаду був дуже важкий баскетбольний сезон. Але в той час на зборах будувався фундамент фізичної підготовки, як кожного гравця так і команди в цілому. Вперше наші дівчата проходили такий збір самостiйно і це дуже приємний факт для нашої команди.

Сонце, тепла вода, чисте узбережжя Чорного моря, чудова природа Будакської коси, якісні умови проживання та харчування, теплі і дружні стосунки між гравцями команди (адже збори проходили як старшi, так i молодшi дiвчата) - все це сприяло якісному проведенню навчально-тренувальних зборів, де дійсно треба було проявляти свій характер, вчитись терпіти фізичні навантаження, не підводити своїх товаришів у виконанні різноманітних фізичних вправ на піску, у воді, на пейзажних гірках.

Приємно, що всі дівчата витримали навантаження, всі працювали плідно та виконали весь запланований об'єм роботи, що не може не радувати. Наприкінці зборів команда вирушила до м. Белгород-Дністровський, де наші дівчата отримали масу позитивних емоцій від відвідування Бе́лгород-Дністро́вської фортеці — пам'ятника історії та градобудівництва XIII—XV століття.
Голопристанська міська федерація баскетболу "Чемпіон" висловлює щиру подяку головному тренеру команди " Тірас" м. Белгород-Дністровський Мельнікову М.В., директору бази відпочинку "ЮМВА" Попову І.Д. та Поповій С.Д., начальнику відділу освіти, молоді та спорту Чуприні Л.М. і насамперед батьківському комітету федерації за підтримку у виізді та якісному проведенню навчально-тренувальних зборів у с. Курортне Одеської області на базі відпочинку "ЮМВА".

 

Президент мiської федерацiї

баскетболу "Чемпiон" А.М. Настасiенко

 

Просмотров: 649 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar