MENU
Главная » 2017 » Март » 31 » Обласна Спартакіада учнів загальноосвітніх навчальних закладів Херсонської області з баскетболу
10:15
Обласна Спартакіада учнів загальноосвітніх навчальних закладів Херсонської області з баскетболу

30 березня 2017 року відбулися зональні обласні змагання з баскетболу серед команд юнаків дівчат та в рамках обласної Спартакіади учнів загальноосвітніх навчальних закладів Херсонської області 2017 року.
У міському Палаці спорту та Голопристанській гімназії нашого міста відбулися зональні обласні змагання з баскетболу серед команд юнаків та дівчат 2000 року народження та молодше. У змаганнях приймали участь команди м. Гола Пристань, Скадовського району, Голопристанського району, Каланчакського району.
Команда м. Гола Пристань (дівчата) була складена з вихованців міської федерації баскетболу «Чемпіон»,
до складу якої входять учні Голопристанської гімназії, Голопристанської ЗОШ №1, спеціалізованої школи. Команда юнаків м. Гола Пристань була складена із вихованців Голопристанської гімназії.
У запеклій, цікавій боротьбі наша команда дівчат, більш ніж впевнено, обіграла команди Скадовського району ( 80 : 27 ), Голопристанського району ( 68 : 14) та здобула технічну перемогу над командою Каланчакського району ( 20:0 ).
В юнацькій групі команда юнаків м. Гола Пристань перемогла команди Голопристанського району (30:17), Скадовського району ( 43 : 13 ) та Каланчакського району ( 48:41). За результатами змагань путівку
до фінальних змаганнь, які відбудуться орієнтовно 14 квітня, здобули команди м. Гола Пристань, як дівчата так і хлопці.

Розподіл місць за результатами зональних змагань :
Дівчата Юнаки
1. Гола Пристань 1. Гола Пристань
2. Скадовський район 2. Каланчакський р-н
3. Голопристанський р-н 3. Голопристанський р-н
4. Каланчакський р-н 4. Скадовський район

Наші дівчата та юнаки з гідністю виступили на цих змаганнях, показали бійцівський характер, волю до перемоги, колективізм, командний дух, заслужили оплески глядачів та фахівців баскетболу, яких до речі, зібралося дуже багато на ці ігри.
Є сподівання, що набутий досвід в таких змаганнях
, стане у пригоді нашим юним спортсменам в майбутньому.
Вітаємо наші команди із заслуженою перемогою і бажаємо нових спортивних досягнень у фіналі змагань !

Президент Голопристанської міської федерації баскетболу "Чемпіон" А.М. Настасієнко

 

Просмотров: 573 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar