MENU
Главная » 2017 » Апрель » 18 » Обласна Спартакіада З баскетболу серед учнів загальноосвітних закладів Херсонської області 2017 року
09:18
Обласна Спартакіада З баскетболу серед учнів загальноосвітних закладів Херсонської області 2017 року

14 квітня 2017 року відбулися фінальні обласні змагання з баскетболу серед дівчат та юнаків в рамках обласної Спартакіади учнів загальноосвітніх навчальних закладів Херсонської області 2017 року.
В міському залі ДЮСШ Будівельник та ЗОШ №1 м. Нова каховка відбулися фінальні обласні змагання з баскетболу серед дівчат та хлопців 2000 року народження та молодше. В змаганнях приймали участь команди м. Гола Пристань , Нової Каховки, Каховки, Херсону, Генічеську, Білозерського та Нововоронцовського району .
Команда м. Гола Пристань ( дівчата) була складена з вихованців міської федерації баскетболу «Чемпіон», до складу якої входять учні переважно Голопристанської гімназії, та представники Голопристанської ЗОШ №1, спеціалізованої школи. Команда юнаків м. Гола Пристань була складена з вихованців Голопристанської гімназії.
Відповідно до регламенту змагань команди були розподілені на дві підгрупи, де суперниками наших дівчат були господарі змагань команда Нової Каховки та команда Каховки. В запеклій, цікавій боротьбі наша команда дівчат , більш ніж впевнено, обіграла команди Каховки ( 36 : 20 ), Нової Каховки ( 38 : 21) та здобула право виступати у фіналі змагань.
В іншій групі команда Білозерського району обіграла команди Нововоронцовського та Генічеського районів.
Матч за бронзові нагороди виграла команда Нової Каховки.
Фінал змагань пройшов в напруженній боротьбі, де наші дівчата підтердили свій високий клас та впевненно перемогли з рахунком 34:7, тим самим підтвердили титул найкращої команди Херсонської області серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Херсонської області 2017 року.
Розподіл місць за результатами фінальних змагань :
Дівчата
1. Гола Пристань
2. Білозерський район
3. Нова Каховка
4. Генічеський район
5. Каховка
6. Нововоронцовський район
Наші дівчата з гідністю виступили на цих змаганнях, показали бійцівський характер, волю до перемоги, колективізм, командний дух, заслужили оплески глядачів та фахівців баскетболу.
Серед юнаків перше місце здобула команда м. Херсон, друге команда Генічеського району. Наші юнаки зайняли 6 місце.
Є сподівання, що набутий досвід в таких змаганнях стане у пригоді нашим юним спортсменам в майбутньому.
Вітаємо нашу команду із заслуженою перемогою і бажаємо нових спортивних досягнень у майбутніх змаганнях !

Просмотров: 675 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar