MENU
Главная » 2017 » Июнь » 12 » Першість Голопристанського району з футболу
09:22
Першість Голопристанського району з футболу

11 червня 2017 року в м. Гола Пристань на міському стадіоні "Дніпровець" відбулася гра сьомого туру Першості Голопристанського району з футболу сезону 2017 року між командами ФК "Гопри" м.Гола Пристань і ФК "Новомиколаївка" с.Новомиколаївка Скадовського району. Гра розпочалася з атак команди с.Новомиколаївки, які більше володіли м’ячем. Діючі другим номером, Голопристанці вдало оборонялися і конратакували. Одна з таких атак завершилась взяттям воріт.1-0 на користь ФК "Гопри". Новомиколаївці намагалися зрівняти рахунок і, допустивши помилку в атаці, знов пропустили м’яч у свої ворота. 2-0 на користь ФК "Гопри". Після цього у Новомиколаївських футболістів була сто відсоткова нагода відзначитись, але гравець не влучив у порожні ворота з метра до воріт. Потім була ще сто відсоткова нагода відзначитись у воротах Голопристанської команди, але м’яч не йшов у ворота. Зате Голопристанці ще двічі до перерви відзначились. З рахунком 4-0 команди пішли відпочивати. Після перерви команда  Новомиколаївки намагалася додати в атаці і їм вдалося забити одного м’яча на що Голопристанці відповіли двіччі. Отже, рахунок зустрічі 6-1 на користь ФК "Гопри".

Результати ігор: "Гладківка" - "Олексіївка" 3-5 ;  "Бехтери" - "Чулаківка" 0-1  юнаки 2-3 ;  "Гейзер" - "Солдатське" 1-0 юнаки 8-0.

Турнірна таблиця: 1) ФК "Чулаківка" - 21;   2)  ФК "Бехтери" - 14 ;  3) ФК "Гопри" - 13 ; 4) ФК "Новомиколаївка" - 13 ; 4) ФК "Гейзер" -  9;    5) ФК "Солдатське" - 6 ;  6) ФК "Олексіївка" - 3 ; ФК "Гладківка" - 0.

Пропущена гра першого туру між командами ФК "Гопри" і ФК "Гейзер" відбудеться 18 червня 2017 року в м.Гола Пристань на міському стадіоні "Дніпровець" о 10.00 годині.

Голова міської федерації футболу "Гопри"                                О.Г.Бурковський

Просмотров: 660 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar