MENU
Главная » 2017 » Май » 1 » Першість України з боксу
20:49
Першість України з боксу

З 23 по 30 квітня 2017 року в місті Надвірна Івано-Франківської області  відбувся чемпіонат України з боксу, у якому прийняли участь 283 боксера з усіх областей нашої країни. У складі команди боксерів  Херсонської області  були вихованці Голопристанського міського Центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" Артур Пиртя і Данило Соколовський. Данило Соколовський у ваговій категорії до 52 кг в першому бою, з огляду на відмову секунданта, в другому раунді здобув перемогу над представником Івано-Франківської області Юрієм Марич. Наступний бій Данило одноголосним рішенням суддів здобув перемогу над представником міста Рівне Вадимом Нерд. У півфіналі наш спортсмен, одноголосним рішенням суддів, здобув перемогу над представником Київської області Тимуром Матвієнко. У фіналі Данило одноголосним рішенням суддів здобув перемогу над представником Запорізької області Єгором Щитковим і завоював золоту медаль змагань. Артур Пиртя, у ваговій категорії до 68кг, в своєму першому бою одноголосним рішенням суддів здобув перемогу над представником Львівської області Сергієм Березовським. У півфінальному бою наш спортсмен через хворобу не зміг вийти на ринг боксувати і отримав бронзову медаль змагань. Херсонські спортсмени привезли 8 медалей з Чемпіонату України з боксу серед школярів. У боях з кращими представниками кожного регіону вони завоювали 2 золотих, 2 срібних і 4 бронзові медалі. Це дає нашій області право претендувати на, як мінімум, двох учасників майбутнього Чемпіонату Європи. Це кращий результат збірної серед школярів за останні 5 років.

У змаганнях спортсмени брали участь під керівництвом віце-президента Херсонської обласної організації Федерації боксу України Дмитра Буленкова і старших тренерів збірної Максима Єфименко та Володимира Чорного.                                                                                              

Тренер з боксу,суддя національної категорії  Голопристанського міськогоЦентру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" Роман Чернишов , вихованці якого здобули нагороди чемпіонату, також увійшов до складу команди .                                                                            

Вітаємо юних боксерів і тренера  із здобутими нагородами і бажаємо подальших перемог.  

Директор ГМЦФЗН "Спорт для всіх"              О.Г.Бурковський

 

Просмотров: 660 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar