MENU
Главная » 2017 » Август » 28 » Турнір з баскетболу "Арабатська хвиля 2017"
12:42
Турнір з баскетболу "Арабатська хвиля 2017"

18-20 серпня 2017 року під егідою "ВФСТ Федерація шкільного спорту України" в Херсонській області на спортивному майданчику пансіонату "Сокіл" с. Стрелкове Генічеського району Херсонської області проходив міжрегіональний турнір з баскетболу серед дівчат 2004-2007 років народження. Змагання проводились з метою популяризації занять спортом, формування навичок здорового способу життя, виявлення сильніших команд шкіл серед дівчат, кращих гравців в баскетбольному турнірі, виховання загальнолюдських цінностей та якостей характеру.

Дуже приємно, що на цей турнір була запрошена і наша команда "Чемпіон" м. Гола Пристань. Цей турнір для наших дівчат став генеральною репетицією перед стартом у Чемпіонаті України ( ВЮБЛ)( старші дівчата 2001 р.н. та молодше) та у Регіональному Чемпіонаті України ( південний дівізіон)( для самих маленьких 2007-2009 р.н), які стартують незабаром у вересні місяці.

Наші дівчата з гідністю представили наше місто на цьому турнірі та вибороли золоті медалі та кубок турніру.

Голопристанська міська федерація баскетболу "Чемпіон" та батьківский комітет висловлює щиру подяку меру міста Бабичу О.В. за особистий внесок у вирішенні питання участі команди "Чемпіон" м. Гола Пристань у цьому турнірі.

Вітаємо наших спортсменок та бажаємо подальших успіхів в баскетбольних змаганнях !!!

 

Президент Голопристанської міської федерації баскетболу "Чемпіон"

Настасієнко А.М.

Просмотров: 631 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar