MENU
Главная » 2018 » Март » 14 » Турнір з баскетболу "Кубок весни 2018"
15:15
Турнір з баскетболу "Кубок весни 2018"

 

11 березня 2018 року у Палаці спорту м. Гола Пристань відбувся щорічний традиційний відкритий турнір з баскетболу « Кубок Весни 2018» серед дівчат, присвячений Міжнародному Жіночому Дню 8 березня.
Баскетбольний турнір «Кубок Весни 2018» проводився за підтримки Голопристанської міської федерації баскетболу «Чемпіон» та батьківського комітету федерації, які надали призи, грамоти, нагороди всім учасникам змагань .

До участі в турнірі запрошувались місцеві команди дівчат 2001 р.н. «Чемпіон», команда дівчат 2006-08 р.н. «Чемпіон», чоловіча та жіноча команди батьків.

Турнір відкривали команди «Чемпіон 2006» та жіноча команда батьків

( яка була складена з мам юних вихованців), а команда старших дівчат «Чемпіон 2001» екзаменувала чоловічу команду батьків.
Треба відзначити, що всі зустрічі пройшли в запеклій боротьбі, ніхто не хотів поступатися. Для виявлення переможця у першій грі дівчат та жіночою командою батьків знадобився додатковий період, адже результат був рівний 37:37.

Незважаючи на рахунок та різницю у віці , дівчата обох команд демонстрували захоплюючий , швидкісний баскетбол, показали широкий арсенал технічних , тактичних навичок, красиві комбінації, влучність середніх та дальніх кидків у кошик

Звичайно, жіноча команда батьків дещо «допомагала» своїм маленьким «чемпіоннікам», але юні дівчата закономірно «дотиснули» в овертаймі та перемогли команду мам з рахунком 45:41 та здобули малий Кубок Весни 2018.

Великий Фінал турніру розіграли «Чемпіон 2001» та чоловіча команда батьків. Гра виявилася напруженою, нервовою, рівною у всіх баскетбольних аспектах. Але як не намагалися чоловіки створити опір старшим дівчатам, перемога та Кубок Весни 2018 за дівчатами з рахунком 48:46.

Кращими гравцями турніру були визнані

«Чемпіон 2006» Глущенко Олена, Шарай Анастасія, Кулеба Альбіна, «Чемпіон 2001» Вовк Ганна, Горяча Ольга, Міронова Світлана, жіноча команда батьків Цуркан Ольга, Сидоренко Катерина, Шарай Неллі, чоловіча команда батьків Сидоренко Андрій, Скакун Володимир, Кулеба Михайло.
Але насправді, в цьому турнірі не може бути переможців та переможених, так як цей турнір подарував весняне свято баскетболу ум. Гола Пристань, всі учасники отримали чималий заряд позитивних емоцій під час березневих свят, яких нам підчас не вистачає.

Голопристанська міська федерація баскетболу «Чемпіон» висловлює щиру подяку батьківському комітету федерації ( особливо чоловікам) за організацію та підготовку « Кубку Весни 2018» та святкові подарунки для дівчат та жінок турніру.

 

Просмотров: 390 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar