MENU
Главная » 2017 » Июль » 4 » Турнір з футболу серед команд юнаків, приурочений до 15-го Всеукраїнського фестивалю народної творчості "Купальські зорі"
09:44
Турнір з футболу серед команд юнаків, приурочений до 15-го Всеукраїнського фестивалю народної творчості "Купальські зорі"

01 липня 2017 року в м.Гола Пристань на міському стадіоні "Дніпровець" відбулися ігри з футболу турніру, присвяченого до XV Всеукраїнського благодійного фестивалю народної творчості «Купальські зорі». У змаганнях прийняли участь юнацькі команди 2005/2006 р.н. із м. Херсон «ДЮСШ № 3», «Кристал» м. Херсон, «Авангард» м. Каховка і ФК «Гопри» м. Гола Пристань. Ігри пройшли на дуже високому рівні (це кращі футбольні команди Херсонської області). Юнаки показали високий рівень готовності й майстерності. Переможцем турніру стала команда ФК «Гопри» м. Гола Пристань, друге місце у команди «Кристал» м. Херсон, третє у команди «ДЮСШ № 3» м. Херсон і четверте у команди «Авангард» м. Каховка. Командам учасницям, переможцям і призерам були вручені кубки, медалі, грамоти й цінні подарунки від міського голови Бабича О.В. Велика подяка за сприяння у проведені турніру з футболу міському голові Олександру Володимировичу Бабичу від Голопристанської міської федерації футболу «Гопри».

Голова міської федерації футболу "Гопри" О.Г.Бурковський

Просмотров: 505 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar