MENU
Главная » 2017 » Июль » 5 » Відкритий турнір з баскетболу, присвячений 15 Всеукраїнському фестивалю "Купальські зорі"
14:24
Відкритий турнір з баскетболу, присвячений 15 Всеукраїнському фестивалю "Купальські зорі"

1-2 липня 2017 року у міському Палаці спорту Голопристанського міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбувся відкритий турнір з баскетболу, присвяченого 15 Всеукраїнському благодійному фестивалю народної творчості «Купальські зорі 2017»
До нас завітали гості з різних куточків нашої областi, а саме з м. Херсон, смт Білозерка, В. Рогачик, три місцеві команди «Чемпіон 99», «Чемпіон 02», «Чемпіон 06», команда випускників різних років, команда батьків чоловіків та жінок.
Змагання проводилися з метою розвитку та популяризації баскетболу в загальноосвітніх навчальних закладах, підвищення масовості баскетболу в нашому місті та за його межами, пропаганді здорового способу життя.
На урочистій церемонії відкриття турніру були присутні шановні гості: міський голова Бабич О.В., заступник міського голови Гей В.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту Чуприна Л.М., заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Таран О.В., директор міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Бурковський О.Г.
Відкривали баскетбольний турнір дві давні знайомі команди - найменьші участники змагань: команда ДЮСШ В. Рочачик та «Чемпіон 06» м. Гола Пристань. Не дивлячись на товариський статус, команди продемонстрували по справжньому бойовий настрій та представили глядачам справжнє баскетбольне шоу з швидкими комбінаціями, вдалими 2-х очковими кидками, непоступливою боротьбою під кошиками. В результаті наші дівчата «Чемпіон 06» м. Гола Пристань двічі здобули заслужену перемогу з рахунком 46:31 та 38:27.
Далі свій шлях за нагороди розпочинали дещо старші дівчата 18+. Команда «Чемпіон 99» м. Гола Пристань зустрічалася з командою "Таврійська Зірка" м. Херсон. Безкомпромісна гра ( незважаючи на те, що наші дівчата грали під навантаженням – вже тиждень, вони проходять підготовчі збори з двома тренуваннями на день) показала вищий клас команди гостей , яка виграла цю гру з рахунком 66:19.
Волею жереба наша команда «Чемпіон 02» проводила гру з командою батьків чоловіків. Наші дівчата на морально-вольових якостях вирвали перемогу з рахунком 49:47 у додатковий час. В матчі за 2-3 місця команда «Чемпіон 99» взяла верх над командою випускників різних років з рахунком 22:21.
У фіналі серед дівчат 18+ перемогу здобула команда "Таврійська Зірка" м. Херсон, яка обіграла команду батьків чоловіків з рахунком 43:37.
В середній групі чемпіонами турніру стали дівчата з команди «Чемпіон 02», які здобули перемогу над командою випускників різних років 26:8, друге місце посіли дівчата з команди «Чемпіон 99» м. Гола Пристань.

Родзинкою турніру стала гра команди батьків жінок та «Чемпіон 06», де мами юних спортсменів показали досить хорошу фізичну підготовку та перемогли 26:4.
Були визначені кращі гравці у своїх командах та в турнірі в цілому : Цуркан А., Миронова С. ( «Чемпіон 06»), Громакова В ( "Таврійська Зірка" м. Херсон), Вовк Г, Зуйкова Д. ( Чемпіон 02), Кушнір М., ( Чемпіон 99). Кращий гравець турніру – Iсмайлова I. ("Таврійська Зірка")
Всім командам та гравцям було вручено кубки, медалі, грамоти , подарунки від міської ради.
Вітаємо всіх з баскетбольним святом у нашому місці та бажаємо нових яскравих перемог у спорті та житті !!!

 

 

Просмотров: 611 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar