MENU
Главная » 2015 » Декабрь » 25 » 3-й тур Чемпіонату України з баскетболу серед команд дівчат 1999 р.н.
11:33
3-й тур Чемпіонату України з баскетболу серед команд дівчат 1999 р.н.

       

      Відбулись матчі ІІІ  туру  у Чемпіонаті України з баскетболу

( Всеукраїнська Юнацька Баскетбольна Ліга) серед дівчат 1999 року народження. Голопристанська команда "Чемпіон" грала в м. Житомир . Матчі проходили  19 - 20 грудня. 
     Наша команда дівчат «Чемпіон» м. Гола Пристань у всіх, без виключення, матчах другого туру чинили гідний опір провідним  командам і старанно боролися за перемогу до самої фінальної сирени. 

          У перший день змагань  ІІІ туру 19 грудня наша команда зустрічалася з минулорічними чемпіонами України командою «Рівненщина 99» з м. Рівне . Початок гри видався захоплюючим. Наші дівчата ні в чому не поступалися своїм іменитим суперницям, про що свідчить рахунок після двох чвертей матчу 26 : 23.

 У другій половині зустрічі наші суперниці додали в швидкості та агресивності , а у  наших дівчат поступово накопичувалась втома ( поїздка до м. Житомир зайняла майже 10 годин) та незвичайний  як для них пізній початок матчу 21-00. В результаті ми  поступилися з пристойною  різницею.

             20 грудня  наші дівчата грали з командою – господарем «Полісяночка» з

м. Житомир . Боротьба із самого початку протікала зі змінним успіхом. Господарі спершу вирвалися уперед, але виграли першу чверть 12:8. Далі знов пішли "баскетбольні гойдалки" і лише в останній десятихвилинці  команда з м. Житомир зуміли довести свою перевагу ( не без допомоги суддів , які постійно намагалися «тягнути » місцеву команду , та травм наших основних двох гравців) - вони виграли четверту чверть та всю гру загалом . 

           За підсумками ІІІ туру ВЮБЛ  фахівці, спеціалісти баскетболу стверджують

( і це приємно чути ) , що наша команда «Чемпіон» м. Гола Пристань " прогресує від туру до туру, кожен тур грає краще та наші дівчата отримують високі оцінки за ігри.  Особливо можна виділити за об'єктивними показниками Медведєву Анастасію, яка набирала у середньому по 16 очок за гру і Зорю Вікторію, яка робила по 7.8 підбирань за гру.  
         Віримо в команду та бажаємо яскравої та переможної гри в наступних турах чемпіонату !

Президент федерації баскетболу «Чемпіон»          А.М. Настасієнко

Просмотров: 615 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar