MENU
Главная » 2017 » Февраль » 20 » 4-й тур чемпіонату України з баскетболу серед команд дівчат 2002 року народження
15:17
4-й тур чемпіонату України з баскетболу серед команд дівчат 2002 року народження

Відбулися чергові ігри у поточному чемпіонаті України Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги - 2002 року народження проводили ІV тур змагань у м. Херсон з 17 по 19 лютого 2017 року. Матчі проходили у великому залі ДЮКФП №5 на протязі трьох днів.
Як і минулого місяця, склад нашої групи не змінився та за розкладом наша команда «Чемпіон-Таврійська Зірка» м. Гола Пристань розпочинала цей тур грою з командою СДЮСШОР №4 м. Миколаїв. Команда з м. Миколаїв , мабуть вперше за чотири тури, привезла найсильніший склад з метою здобути свою першу перемогу. Це підтверджувалось з перших секунд гри, де номінальні гості домінували на майданчику та вели в рахунку. Та все ж наші дівчата проявили високі морально-вольові якості, ігрову дисципліну, жагу до перемоги та переломили хід зустрічі в четвертій чверті, тим самим здобувши четверту свою перемогу у поточному чемпіонаті України Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги з рахунком 34:27. Кращим гравцем матчу визнано Машталер Анастасію.
На слідуючий день наша команда проводила два матчі з лідерами нашої групи "СДЮСШОР-5 – ДВУФК" м. Дніпро та СДЮСШОР імені Бориса Литвака м. Одеса.
Обидві зустрічі наші дівчата грали добре, чинили опір досвідченим суперницям, викладалися по максимуму але все ж поступилися команді "СДЮСШОР-5 – ДВУФК" м. Дніпро 44:13, та команді СДЮСШОР імені Бориса Литвака м. Одеса 61:26 ( коротка лава запасних, хвороба провідних гравців команди , друга гра поспіль далися взнаки).
Команда «Чемпіон – Таврійська Зірка » м. Гола Пристань 2002 р.н. здобуває свою четверту перемогу та продовжує займати 3 місце в своїй групі та поділяти 5-6 загальнокомандне місце в Чемпіонаті України ВЮБЛ, маючи в своєму активі 16 очок.
Дуже приємно, що наша команда за оцінками спеціалістів прогресує від туру до туру і це не може не радувати. Віримо та підтримуємо наші команди. Цим туром закінчився 1 етап . Другий етап 5 тур відбудеться з 23 по 26 березня 2017 року у м. Одеса, де суперниками нашої команди будуть команди з групи "А" ОСДЮСШОР ( Рівне), ТІМ-СКУФ

( Київ), КДЮСШ Чемпіон ( Київ), Переяслав-Хмельницький.
Бажаємо перемог нашим командам!!!

 

Просмотров: 721 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar