MENU
Главная » 2018 » Июль » 3 » Баскетбол.Навчально-тренувальні збори.
20:26
Баскетбол.Навчально-тренувальні збори.

  

Команда "Чемпіон"м. Гола Пристань ( дівчата) розпочала підготовку до наступного баскетбольного сезону.
В період з 11.06 по 18.06 цього року команда проводила свій підготовчий збір у с. Курортне
Одеської області на базі відпочинку "ЮМВА". Тижневий цикл підготовки команди насамперед носив оздоровчий характер, адже позаду був дуже важкий баскетбольний сезон. Але в той час на зборах будувався фундамент фізичної підготовки як кожного гравця так і команди в цілому. Вперше наші дівчата ( 2007-2009 року народження) проходили такий збір самостiйно і це дуже приємний факт для нашої команди.
Сонце, тепла вода, чисте узбережжя Чорного моря, чудова природа Будакської коси, якісні умови проживання та харчування, теплі і дружні стосунки між гравцями команди( адже сбори проходили як старшi так i молодшi дiвчата) - все це сприяло якісному проведенню навчально-тренувальних зборів, де дійсно треба було прояляти свій характер, вчитись терпіти фізичні навантаження, не підводити своїх товаришів у виконанні різноманітних фізичних вправ на піску, у воді, на пейзажних горках.
Приємно, що всі дівчата витримали навантаження , всі працювали плідно та виконали весь запланований об'єм роботи, що не може не радувати.

Голопристанська міська федерація баскетболу "Чемпіон" висловлює щиру подяку головному тренеру команди " Тірас" м. Белгород - Дністровський Мельнікову М.В., директору бази відпочинку "ЮМВА" Попову І.Д. та Поповій С.Д., начальнику відділу освіти, молоді та спорту Тимченко Р.А., міському голові Бабичу О.В. і насамперед батьківському комітету федерації за підтримку у виізді та якісному проведенню навчально-тренувальних зборів у с. Курортне Одеської області на базі відпочинку "ЮМВА".

Просмотров: 486 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar