MENU
Главная » 2016 » Март » 17 » Чемпіонат України з баскетболу серед команд дівчат 1999 р.н. 4-й тур
10:19
Чемпіонат України з баскетболу серед команд дівчат 1999 р.н. 4-й тур

       

 Відбулись матчі ІV туру в Чемпіонаті України з баскетболу              ( Всеукраїнська Юнацька Баскетбольна Ліга) серед дівчат 1999 року народження. Голопристанська команда "Чемпіон" грала в м. Одеса . Матчі проходили 12 - 13 березня. 
Суперниками нашої команди дівчат «Чемпіон» м. Гола Пристань були дві столичні команди Київського спортивного ліцея-інтернату , де грають дівчата майже зі всієї країни. У всіх, без виключення, матчах туру чинили гідний опір провідним командам і старанно боролися за перемогу до самої фінальної сирени. 
         У перший день змагань туру 12 березня наша команда зустрічалася з минулорічними призерами України командою «КСЛІ - 1» з м. Київ. Початок гри видався захоплюючим. Наши дівчата ні в чому не поступалися своїм іменитим суперницям, про що свідчить рахунок після двох чвертей матчу 20 : 13.
У другій половині зустрічі наші суперниці додали в швидкості та агресивності , дався взнаки і "ростер" команди суперниці, адже всі дівчата майже під 190 см. 
             13 березня наші дівчата грали з командою " КСЛІ - 2» з м.Київ. Дуже швидка , гнучка та мобільна команда киянок не залишила нашим дівчатам жодного шансу на перемогу. Ми боролися, але лави запасних і досвіду нам не вистачило.
Перемог ще небагато, але вони попереду. Дівчата індивідуально прогресують. Ми на усі тури протягом року від`їздили. Ми граємо з елітними командами і отримуємо великий досвід. Особливо можна виділити за об'єктивними показниками Медведєву Анастасію, яка набирала у середньому по 11 очок за гру і Зорю Вікторію, яка робила по 7.8 підбирань за гру. 
Віримо в команду та бажаємо яскравої та переможної гри в наступних турах чемпіонату !

                     

Просмотров: 638 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 4.5/2
Всего комментариев: 0
avatar