MENU
Главная » 2016 » Декабрь » 26 » Чемпіонат України з баскетболу серед команд дівчат 2000 року народження
10:17
Чемпіонат України з баскетболу серед команд дівчат 2000 року народження

        

    Найдоросліша вікова категорія у поточному чемпіонаті України Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги - це команди 2000 року народження проводила ІІ тур змагань у м. Гола Пристань Херсонської області з 20 по 22 грудня 2016 року. Матчі проходили у Палаці Спорту Голопристанського міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» на протязі трьох днів.

             Як і минулого місяця, склад нашої групи не змінився та за розкладом наша команда «Чемпіон-Таврійська Зірка» м. Гола Пристань розпочинала цей тур грою з срібними призерами минулого сезону – одеської СДЮСШОР імені Бориса Литвака. Звичайно, хвилювання та брак досвіду в рідних стінах в такій грі відчувалося на наших дівчатах, а суперник ( є кілька дівчат, які вже виходили на майданчик у складі чемпіона України – "ІнтерХім-СДЮСШОР імені Литвака") на такому рівні не залишає ніяких шансів на перемогу. Але треба  віддати належне нашим дівчатам, які грали до кінця, бились за кожний м’яч та не опускали руки. Але досвід є досвід. СДЮСШОР імені Бориса Литвака здобули перемогу з рахунком 68:23. Другий матч туру зіграли "СДЮСШОР-5 – ДВУФК"  м. Дніпро та «Тірас» з м. Білгород-Дністровського . Прогнозована перемога дніпрян 86:47.

             На наступний день нас екзаменували минулорічний чемпіон ВЮБЛ – команда дніпровської "СДЮСШОР-5 – ДВУФК", яка повним складом виступає у дорослій Суперлізі чемпіонату України. Звичайно, на сьогоднішній день дуже важко грати проти досвідчених дівчат з Дніпра ( хоча цю гру провели наши  дівчата набагато сильніше, ніж минулого туру) і в підсумку закономірна перемога дніпрян з рахунком 80:38. В одеському дербі команда СДЮСШОР імені Бориса Литвака здобула перемогу над «Тірас» з м. Білгород-Дністровського з рахунком 88:41.

            Найбільш цікавим виявився останній день туру. Білгород-Дністровські дівчата у дуже не простій грі виграли у команди з Голої Пристані  з рахунком 71:34. Вирішальний двобій лідерів одеситок зі СДЮСШОР імені Литвака та команди дніпровської СДЮСШОР-5 пройшов без відчутної переваги діючого чемпіона. Гра була рівною, з емоціями та кульмінацією в кінці гри.  "СДЮСШОР-5 – ДВУФК м. Дніпро здобув перемогу над командою  СДЮСШОР імені Бориса Литвака 59:55 та є одноосібним лідером нашої групи «Б».
               Декілька слів про нашу команду «Чемпіон-Таврійська Зірка» м. Гола Пристань. Наша команда дівчат  у всіх, без виключення, матчах першого та другого туру чинили гідний опір провідним  командам і старанно боролися за перемогу до самої фінальної сирени. Звичайно, були та будуть помилки в іграх, хвилювання на такому високому рівні як Чемпіонат України ВЮБЛ. Не кожна область, спеціалізована школа олімпійського резерву ( де зібрані кращі гравці з всієї країни)  має можливість приймати участь в такому всеукраїнському форумі з баскетболу. Наша команда зібрана зі звичайних

Просмотров: 517 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar