MENU
Главная » 2017 » Февраль » 1 » Чемпіонат України з баскетболу серед команд дівчат 2000 та 2002 років народження
12:14
Чемпіонат України з баскетболу серед команд дівчат 2000 та 2002 років народження

Відбулися чергові ігри у поточному чемпіонаті України Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги - команди 2000 та 2002 року народження проводили спарений ІІІ тур змагань у м. Одеса з 28 по 30 січня 2017 року. Матчі проходили у великому залі СДЮСШОР №2 на протязі трьох днів. 
Як і минулого місяця, склад нашої групи не змінився та за розкладом наша як доросла так і молодша команда «Чемпіон-Таврійська Зірка» м. Гола Пристань розпочинала цей тур грою з срібними призерами минулого сезону – одеської СДЮСШОР імені Бориса Литвака. Звичайно, хвилювання та брак досвіду  в такій грі відчувалося на наших дівчатах, а суперник ( є кілька дівчат, які вже виходили на майданчик у складі чемпіона України – "ІнтерХім-СДЮСШОР імені Литвака") на такому рівні не залишає ніяких шансів на перемогу. Але треба віддати належне нашим дівчатам, які грали до кінця, бились за кожний м’яч та не опускали руки. Перші дві чверті наші старші дівчата майже на рівних  грали зі своїми суперницями, про що свідчить рахунок першої чверті 13:16, але досвід є досвід. СДЮСШОР імені Бориса Литвака здобули перемогу з рахунком 71:27. А молодша команда поступилася з рахунком 62:25.

На слідуючий день нас екзаменували минулорічний чемпіон ВЮБЛ – команда дніпровської "СДЮСШОР-5 – ДВУФК", яка повним складом виступає у дорослій Суперлізі чемпіонату України. Звичайно, на сьогоднішній день дуже важко грати проти досвідчених дівчат з Дніпра ( хоча цю гру провели наши дівчата набагато сильніше, ніж минулого туру) і в підсумку закономірна перемога дніпрян . Молодша команда намагалася теж чинити опір суперницям, але все ж таки поступилася 19:69 ( коротка лава запасних, хвороба провідних гравців команди далася взнаки).

Найбільш цікавим виявився останній день туру. Білгород-Дністровські дівчата у дуже не простій, яскравій з обох сторін  грі виграли у команди з Голої Пристані з рахунком 52:36.Гра видалася дуже динамічною,швидкою, де наші дівчата продемонстрували , що можуть на рівних грати з досвідченими суперницями.

Наша молодша команда завершала свій тур грою з  командою СДЮСШОР №4 м. Миколаїв. Тренерський штаб нашої команди зробив  висновки, дівчата налаштувалися дуже серйозно на гру та не залишили жодного шансу своїм суперницям на перемогу. Команда «Чемпіон – Таврійська Зірка » м. Гола Пристань 2002 р.н.  здобуває свою третю перемогу 34:12 та продовжує займати 3 місце в своїй групі та поділяти 5-6 загальнокомандне місце в Чемпіонаті України ВЮБЛ. Наші старші дівчата не дивлячись на поразку, займають 7 загальнокомандне місце в Чемпіонаті України ВЮБЛ. Кращими гравцями в наших командах стали в 2000 р.н. Кушнір Марія та Василенко Анастасія , в 2002 р.н. Машталер Анастасія та Зуйкова Дар’я . Наші команди прогресують від туру до туру і це не може не радувати. Віримо та підтримуємо наші команди.

Четвертий тур у дівчат 2000-го року народження відбудеться з 25 по 27 лютого 2017 року у м. Дніпро, у дівчат 2002 року народження відбудеться з 17 по 19 лютого 2017 року у м. Одеса.

Просмотров: 723 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar