MENU
Главная » 2017 » Май » 13 » Фінальні змагання чемпіонату України з баскетболу серед команд дівчат2002 року народження
09:28
Фінальні змагання чемпіонату України з баскетболу серед команд дівчат2002 року народження

Фінальний тур м. Київ
Відбулися Фінальні ігри поточному чемпіонаті України Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги - 2002 року народження проводили Фінальний тур у м. Київ з 9 по 11 травня 2017 року.
Матчі Фіналу проходили у залі КСЛI ТІМ-СКУФ ( Київ) на протязі трьох днів.
За волею жеребу наша команда першу гру проводила з господарками змагань - КСЛI ТІМ-СКУФ ( Київ), ( забігаючи наперед з чемпіонами змагань) та протиставити щось столичним дівчатам не вдалося, занадто різний рівень підготовки між цими командами. Далі крокують КСЛI ТІМ-СКУФ ( Київ).
В інших парах прогнозовано своі перемоги здобули ОСДЮСШОР ( м. Рівне) над СДЮСШОР - 4 ( Миколаїв), СДЮСШОР-2 ім. Літвака ( Одеса) над КДЮСШ "Чемпіон" (м. Київ) та СДЮСШОР-5 - ДВУФК ( Дніпро) над Переяславом ( Переяслав-Хмельницький).
На другий день наша команда наша команда зустрічалася з командою теж зі столиці КДЮСШ "Чемпіон" (м. Київ). Рівна гра, нервова, принципова, напружена, з перевагою однієї, то іншої команди принесла драматичний фінал гри .Тричі наша команда зрівнювала рахунок та виходила вперед. Але рідні стіни,паркет, вболівальники, прихильність місцевих судей до столичноі команди зробили свою справу. Ми поступилися з рахунком 49:43.
На третій заключний день розігрувалися місця з 1 по 8. За 7-8 місце наша команда зустічалася з СДЮСШОР - 4 ( Миколаїв). У принциповій рівній грі наша команда здолала дівчат з м. Миколаїв з рахунком 38:37 та зайняла 7 місце у поточному чемпіонаті України Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги - 2002 року народження.
Треба відзначити, що за грою нашої команди цей фінальний тур став мабуть найкращим туром з усіх , які провела наша команда на протязі всього сезону. Жага до перемоги, боротьба , швидкість, захист - все це було присутне на паркеті в баскетбольних матчах.
Аналізуючи цей сезон, результат нашоі команди треба вважати позитивний та задовільним, так як наша команда з маленького містечка опинилася у колі спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву з м. Рівне, Київ, Дніпро, Одеса, Миколаїв та намагалася боротися з такими командами і це заслуговуе на відзнаку.
Загальний розподіл місць фіналу :
1.КСЛI ТІМ-СКУФ ( Київ)
2.ОСДЮСШОР ( м. Рівне)
3.СДЮСШОР-2 ім. Літвака ( Одеса)
4.СДЮСШОР-5 - ДВУФК ( Дніпро)
5. Переяслав ( Переяслав-Хмельницький)
6. КДЮСШ "Чемпіон" (м. Київ)
7. «Чемпіон – Таврійська Зірка » (Гола Пристань)
8. СДЮСШОР - 4 ( Миколаїв)
Вітаємо нашу команду та бажаємо перемог нашим командам у майбутніх змаганнях !

 

Просмотров: 534 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar