MENU
Главная » 2015 » Июль » 14 » ФК «ГОПРИ» – срібний призер Всеукраїнських змагань «Золотий колос України» 2015
15:08
ФК «ГОПРИ» – срібний призер Всеукраїнських змагань «Золотий колос України» 2015
ФК «ГОПРИ» – срібний призер Всеукраїнських змагань «Золотий колос України» 2015
З 06 по 12 липня 2015 р. в м. Скадовську на однойменній начально-спортивній базі ВФСТ «Колос» АПК України відбулися Всеукраїнські змагання першості ВФСТ «Колос» АПК України з футболу на Кубок «Золотий колос України» 2015 року серед команд юнаків 2003/2004 років народження, учнів позашкільних навчальних закладів ВФСТ «Колос» АПК України. Змагання організувала і провела Центральна рада ВФСТ «Колос» АПК України (голова Олександр Мендусь) за організаційної підтримки Центральної ШВСМ «Колос» (тренер - методист Яна Шевченко), Херсонської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України та навчально-спортивної бази «Скадовськ» (директор Леонід Пасічник). Фінансування змагання було дольовим: витрати на проїзд, харчування та проживання спортсменок і тренерів за рахунок відряджуючих організацій, а витрати на підготовку місць проведення змагання, транспортні послуги, придбання канцтоварів і медикаментів, оплата обслуговуючого персоналу, медичних працівників та футбольних арбітрів за рахунок Центральної ради ВФСТ «Колос» АПК України.
У змаганні узяли участь 34 колосовських команд з 16 областей України, по суті майже вчетверо більше, ніж у минулому році. І це не дивлячись на те, що в Україні війна та й до того ж фінансово-економічна криза. На урочистому відкритті змагання, у якому узяли майже 500 юних футболістів, більше півсотні тренерів. арбітрів і організаторів, та сотня палких прихильників майже усіх команд, у більшості батьків учасників, команди вітали: - В’ячеслав Роль, голова Херсонської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України; - Сергій Шевцов, головний тренер ФК «Кристал» м. Херсон, колишній гравець команд Прем’єр Ліги «Дніпро» Дніпропетровськ, «Ворскла» Полтава, «Таврія» Сімферополь, «Говерла» Ужгород; - Олександр Віскер – головний секретар змагання.
На завершення урочистого відкриття учасники спільно хором виконали Гімн України. У змаганні узяла участь і наша Голопристанська команда дітей ФК «Гопри». Команди були поділені на 4 зони, по 6 команд и 2 зони по 5 команд. В зонах ігри проходили по коловій системі, всі грали між собою. В зону Г з нашими хлопцями потрапили команди Група "Г" № зп. Назва команди Район Область Позашкільний навчальний заклад спортивного профілю Тренер, представник Керівник Закладу 1 ДОВЖОК Ямпільський Вінницька Довжанська ЗОШ В.О.Мунтян А.Г.Конофольський 2 БЕРИСЛАВ Бериславський Херсонська Бериславська районна КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва В. Біжко, В.Бондаренко Ю.Сорочинський 3 ГОПРИ Голопристанський Херсонська ФК "Гопри" К.Ю.Панін О.Г.Бурковський 4 АЛЬТАЇР Костянтинівський Донецька ДЮСШ "Колос" Костянтинівського району І.В.Жарков Є.В.Крайній 5 ОСКІЛ Куп'янський Харківська ДЮСШ Куп'янського району Ю.В.Сузов Г.О.Ковальов 6 ЩАСЛИВЕ Бориспільський Київська Щасливський НВК Олег Волотек В першій грі суперником наших хлопців була команда «Альтаїр» Костянтинівський район, Донецької області. Гра проходила з невеликою перевагою наших гравців і як наслідок ми забили першими та повели в рахунку, але помилка в обороні в кінці гри не дозволила в першій грі здобути перемогу. Рахунок нічия 1:1. Ввечері, так як ігри проходили рано вранці та ввечері, суперником наших футболістів була команда «Оскіл» Куп'янський район, Харківська область. Гра пройшла з перевагою нашої команди і мінімальна перемога 1:0. Вранці суперником була команда «Довжок», Ямпільський район, Вінницька область, яка вже мала 2 перемоги і для вирішення задачі виходу в наступний тур нам потрібна була тільки перемога, з чим наші хлопці відмінно впоралися, рахунок 1:0.
Ввечері наша команда грала з добре знайомою командою «Берислав» Херсонської області, і вона, знаючи нас, вибрала тактику повної оборони, навіть не думаючи про атаку та результат. В результаті ми так і не змогли зламати оборону і на табло залишилися нулі. Але перед останньою грою в групі ми вийшли на перше місце і нам достатньо було зіграти в нічию і в суперники отримати команду, яка зайняла 3 місце в групі. Але наші хлопці вирішили не шукати легких шляхів і, програв команді «Щасливе» Бориспільський район, Київська область з рахунком 2:3, в суперники отримали команду «Колос» м. Нікополь, Дніпропетровська область, яка з 5 ігор в групі завоювала 5 перемог і різниця забитих та пропущених м’ячів складала 19-1. Ігри пройшли на вибування, 16 команд пройшли далі і почали боротьбу в 1/8. Гра з «Колосом» з невеликою ігровою перевагою наших хлопців і гол ми забили першими, але знову в кінці матчу, коли здавалось, що прохід до 1/4 вже в «наших ногах», – помилка, і як наслідок серія післяматчевих пенальті, в яких ми виявились сильніші і перемогли 4:3. Суперником ввечері була команда, яка зайняла 1 місце групі Б – «Газовик», Балаклійський район, Харківська область, яка також відмінно пройшла свою групу з різницею м’ячів + 18. Гра була дуже напруженою і закінчилась нічиєю 0:0, і знову серія пенальті, в якій наша команда була кращою, в результаті 5:4. В полуфінальних іграх з командою «Темп», Чаплинський район, Херсонська область вже на 3-й хвилині вели 3:0, чим дали можливість вийти на поле хлопцям 2006-2007 р.н. і вони вже грали до кінця матчу – це Жаданов Іван, Іваненко Артем, Саленко Віктор, Невдаха Богдан. Гра з таким результатом і закінчилась. Ці хлопці виходили і в ході зональних ігор. У фіналі на жаль нам не вистачило везіння. Маючи при рахунку 0:0 100% можливість пробити з метру по пустим воротам вище і зразу пропустив. Маючи ігрову перевагу і намагаючись швидше відігратись, ми робили помилки в обороні і в результаті поразка 1:4 від команди «Лідер» Полтавська область.
В результаті Всеукраїнських змагань «Золотий колос України» із 34 команд наша команда ФК «Гопри» зайняла ІІ місце, з чим ми вітаємо наших хлопців, які не тільки достойно змагались і набували безцінний досвід змагань, але й оздоровлювались в м. Скадовськ.
Срібні медалі завоювали: Сендецький Денис Щуров Максим Жаданов Іван Саленко Віктор Костецький Владислав Калінін Ростислав Іваненко Артем Невдаха Богдан Захода Микита Бойчук Кирило Пісоцький Богдан Демченко Владислав Білоченко Назарій Дуб Максим Падалко Максим Тормозов Кирило Вітаємо ФК «ГОПРИ» і бажаємо успіхів і перемог! ВИ МОЛОДЦІ!!!
Просмотров: 1216 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 2
avatar
1 sportcl • 15:36, 14.07.2015
Молодцы !!!!
avatar
1
2 gopri-sport • 09:06, 15.07.2015
Спасибо большое!!!
avatar