MENU
Главная » 2017 » Май » 23 » Фнал чемпіонату України з баскетболу серед команд дівчат 2000 року народження
10:19
Фнал чемпіонату України з баскетболу серед команд дівчат 2000 року народження

З 18 по 20 травня 2017 року у м. Дніпро відбулися фінальні ігри поточного чемпіонату України Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед команд дівчат 2000 року народження.

Матчі фіналу проходили у залі СДЮСШОР №5 (Днiпро) на протязі трьох днів.
За волею жеребу наша команда стартувала з 5 мiсця та 1/4 фiналу проводила з СДЮСШОР №2 м. Полтава. Хороша, динамiчна гра, але перемога за бiльш досвiдченими суперницями. Далі крокують полтавчанки .
В інших парах прогнозовано своі перемоги здобули КСЛI ТІМ-СКУФ (Київ) над "Полiсяночка" м. Житомир, СДЮСШОР-2 ім. Літвака (Одеса) над "Тiрас" (Белгород-Днiстровський) та СДЮСШОР-5 - ДВУФК (Дніпро) над ДЮСШ №2 (Iвано-Франкiвськ).
На другий день наша команда зустрічалася з командою ДЮСШ №2 (Iвано-Франкiвськ) та здобула путiвку за 5-6 мiсця.
На третій заключний день розігрувалися місця за 5-6 місце, де наша команда зустічалася з "Тiрас" (Белгород-Днiстровський). У принциповій рівній грі наша команда поступилася дівчатам з м.Белгород-Днiстровський та зайняла почесне 6 місце у поточному чемпіонаті України Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед команд дівчат 2000 року народження.
Треба відзначити, що за грою нашої команди, цей фінальний тур став, мабуть, найкращим туром з усіх, які провела наша команда на протязі усього сезону. Жага до перемоги, боротьба, швидкість, захист - все це було присутнє на паркеті в баскетбольних матчах. Незважаючи на те, що наша команда була представлена не найсильнiшим складом (випускники готувалися до ЗНО), всi тi, хто брав участь у фiнальних iграх проявив себе дуже добре та з гiднiстю представляв наше мiсто на змаганнях такого рангу.
Аналізуючи цей сезон, результат нашоі команди треба вважати позитивним та задовільним, так як наша команда з маленького містечка опинилася у колі спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву з м. Київ, Дніпро, Одеса, Полтава, Житомир та намагалася боротися з такими командами і це заслуговуе на відзнаку. До речi, у конкурсi трьохочкових кидкiв наш лiдер команди Кушнiр Маша зайняла почесне III мiсце серед усiх команд-суперниць.
Загальний розподіл місць фіналу:

1.СДЮСШОР-5 - ДВУФК (м.Дніпро)
2.КСЛI ТІМ-СКУФ (м.Київ)
3.СДЮСШОР №2 м. (м.Полтава)
4.СДЮСШОР-2 ім. Літвака (м.Одеса)
5."Тiрас" (м.Белгород-Днiстровський)
6. «Чемпіон – Таврійська Зірка » (м.Гола Пристань)
7. "Полiсяночка" (м. Житомир)
8. ДЮСШ №2 (м.Iвано-Франкiвськ)
Вітаємо нашу команду та бажаємо перемог нашим командам у майбутніх змаганнях!

Просмотров: 560 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar