MENU
Главная » 2017 » Февраль » 15 » М’ячі від федерації баскетболу України отримали діти Голої Пристані
13:01
М’ячі від федерації баскетболу України отримали діти Голої Пристані

 Партію з десяти новеньких м`ячів від ФБУ отримали юні баскетболістки Голої Пристані. Баскетбольний дух вкорінився у цьому місті на Херсонщині. Тамтешні дівочі команди грають у ВЮБЛ другий рік, у планах заявити у ВЮБЛ команду хлопців. Звісно, бажання мають підкріплюватися ресурсом і підтримуватися у такий спосіб, як це робить ФБУ, реалізовуючи Програму ФІБА з розвитку юнацького баскетболу у національних осередках.

Андрій Настасієнко, президент голопристанської міської федерації баскетболу "Чемпіон":

- я займаюся дітьми найменшої вікової групи, це дівчата 2008-2009 років народження. Звісно, зараз ситуація з м`ячами непроста, Федерація робить дуже важливу справу. Тим більше м`ячі 5-го розміру (саме ними грають діти) у нашій місцевості придбати майже неможливо. Для їхнього віку ці м`ячі – саме те, що треба. Секцію відвідують діти молодшого шкільного віку, і є навіть з дитсаду.

- Що, у Голій Пристані так розвинутий дитячий баскетбол, що до вас з дитсадка дітей водять?
- Нам треба працювати, бо ж ви знаєте, у нас дуже багато дітей співають, танцюють. Якщо їх зараз не перехопити, потім взагалі не буде з ким працювати. Зараз у молодшій групі є 16 дітей і це дуже добре. Дві команди з Голої Пристані грають у ВЮБЛ, серед дівчапт 2000 і 2002-го років народження. У планах – заявити команду хлопців 2005-2006р.н. У нас гарний Палац Спорту, гріх не використовувати цю базу. Коли нам віце-президент херсонської обласної федерації баскетболу Олександр Бондаренко приїхав вручити м`ячі, я запросив батьків цих дітей. Спеціально це зробив, щоб дорослі бачили – недарма віддали дітей на баскетбол. І батьківський комітет теж висловлює вдячність ФБУ за такі чудові м`ячі.

 

Просмотров: 495 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar