MENU
Главная » 2017 » Январь » 10 » Новорічний кубок з баскетболу серед чоловіків
13:40
Новорічний кубок з баскетболу серед чоловіків

  04 січня 2017 року у Палаці Спорту м. Гола Пристань відбувся щорічний відкритий турнір з баскетболу «Новорічний Кубок 2017» серед  чоловіків.

        На турнір були запрошені команди  м. Гола Пристань :  команда студентів Гопри-3, команда м. Херсон , Голопристанська гімназія, команда «БК Гопри » м. Гола Пристань, Буревестник м. Херсон, команда м. Н. Каховка.

          Баскетбольний турнір «Новорічний Кубок 2017» проводився за підтримки  Голопристанської міської федерації баскетболу «Чемпіон», яка надала призи, грамоти, нагороди переможцям змагань .

              Треба відзначити, що всі зустрічі пройшли  в запеклій боротьбі, незважаючи на підсумковий результат деяких ігор. Так в полуфіналах турніру , команда Буревестник м. Херсон   виявилась все ж сильнішою за команду студентів Гопри - 3 , яка з рахунком 55:39 здобула переконливу перемогу. В іншому полуфіналі БК Гопри зустрічалася з шкільною командою Голопристанської гімназії. Незважаючи на рахунок та різницю у віці ( адже гравці першої команди старші на 5-6 років), хлопці обох команд демонстрували захоплюючий , швидкісний баскетбол, показали широкий арсенал технічних , тактичних навичок, красиві комбінації, влучність середніх та дальніх кидків у кошик. Та все ж клас та досвід дорослих дався     взнаки, та «БК Гопри» переміг з рахунком 103:37.

            У чоловічому двобої за третє місце зійшлися команда студентів

Гопри – 3 та команда Голопристанської гімназії . Звичайно, клас команд на сьогоднішній день різниться, але шалений настрій команди школярів перші три чверті матчу тримав інтригу цього протистояння .  Все ж , наприкінці матчу студенти підтвердили свій  клас та заслужено перемогли з рахунком 56:36 та зайняли ІІІ місце.

         Фінал турніру розіграли «БК Гопри» та Буревестник м. Херсон.

Гра виявилася напруженою, нервовою, рівною у всіх баскетбольних аспектах. В підсумку перемога БК Гопри з рахунком 81:61 ( 22:14; 18:13; 19:15; 22:19)

            Але насправді, в цьому турнірі не може бути переможців та переможених, так як цей турнір подарував новорічне свято баскетболу у м. Гола Пристань, всі учасники отримали чималий заряд позитивних емоцій, яких нам підчас не вистачає.

Просмотров: 581 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar