MENU
Главная » 2017 » Ноябрь » 7 » Обласний етап Всеукраїнської баскетбольної ліги
13:23
Обласний етап Всеукраїнської баскетбольної ліги

4-5 листопада 2017 у місті Нова Каховка був проведений  Обласний етапВсеукраїнської юнацької баскетбольної ліги (дивізіон Б) на кубок імені «Анатолія Петровича Давидченко»серед команд дівчат: 2005 р.н. та 2006 р.н. та молодше

 Мета та завдання змагань :

 - сприяння зміцненню здоров'я дітей, формуванню в них здорового способу життя;

 -  залучення дітей до систематичних занять баскетболом;

 -  популяризація розвитку баскетболу в області та в Україні;

 -  підвищення рівня спортивної майстерності;

 - зміцнення дружніх зв'язків між спортсменами та спортивними організаціями

Змагання проводилися  за туровою системою:

В обласному етапі приймали участь всі бажаючі команди даної вікової категорії , які підтвердили участь до 2 листопада 2017 року:

 
  1. ДЮСШ (В.Рогачик)
  2. ДЮСШ (Білозерка)
  3. Чемпіон (Гола Пристань)
  4. ДЮСШ (Нововоронцовка
  5. СДЮСШОР 4 (Миколаїв)
  6. ДЮСШ Нова Каховка
  7. ДЮСШ Каховка
 

Команди учасниці поділялися на дві групи, в кожній групі по три команди, в групах команди грали за коловою системою, згідно календарю ігор, переможці груп грають стикові зустрічі та визначають підсумкові місця.

Склад груп на першому етапі визначася шляхом жеребкування, на другому етапі команди які посіли 1 та 2 місце розводяться в різні групи, до першого місця додаються команди які посіли 4 та 5 місце, а до другого місця додаються команди які посіли 3 та 6 місце.

Організацію змагань здійснює Федерація баскетболу України, в особі президента М.Ю.Бродського, Управління з питань фізичної культури та спорту Херсонської обласної державної адміністрації, в особі начальника управління Семченко Ю.О., Херсонська регіональна федерація баскетболу в особі президента Бондаренко О.М.

Керівництво проведенням змагань здійснюється Митрофановим М.О., представником Херсонської регіональної федерації баскетболу та директором Обласного етапу ВЮБЛ, а також Сокальським В.Є. - тренером БК ХДУ «Таврійська Зірка».

Команда «Чемпіон» м. Гола Пристань була представлена двома командами 2005 р.н. та 2006 р.н та молодше.

             Команда 2006 р.н. та молодше опинилася у групі з командами В. Рогачика та м. Миколаєва ( дівчата переграли Миколаїв, поступилися В.Рогачику). В напівфіналі наша команда впевнено обіграла команду Н.Каховки 21:0.                     

                 Команда 2005 р.н. потрапила до групи з командами Нововоронцовки та також команди м. Миколаєва      ( дівчата виграли всі свої матчі в групі). В полуфіналі наші дівчата переграли команду м. Миколаєва . Приємно, що дві наші команди потрапили до основних фіналів, де команда 2005 р.н. здобула не просту перемогу над господарями майданчику командою м. Нова Каховка 18:14, а молодші дівчата у фіналі поступилися більш досвідченим суперницям з В. Рогачика 32:14. Отже , наші дівчата добре виступили на цих змаганнях здобувши 1 та 2 місця. Міська федерація баскетболу «Чемпіон» висловлює подяку батьківському комітету федерації за допомогу у виїзді та підтримці наших команд під час змагань у м. Нова Каховка. 

Вітаємо наших дівчат з перемогою та бажаємо не збавляти оберти в подальших змаганнях !!!!

 

 

 

 

Просмотров: 771 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar