MENU
Главная » 2017 » Май » 17 » Обласний фестиваль "Тато, мама, я - спортивна сім’я"
15:24
Обласний фестиваль "Тато, мама, я - спортивна сім’я"

 До міжнародного Дня сім`ї у міському залі «ДЮСШ 1 Освіта » м. Херсон 13 травня відбувся захід : обласний фестиваль «Тато, мама, я - спортивна сім`я», в рамках якого проведені спортивні фінальні змагання серед сімей-переможців міських та районих відбіркових турів Херсонської області. У змаганнях взяли участь 8 сімей: м. Херсон, м. Нова Каховка, м. Скадовськ, Білозерського району, Горностайовського району, м. Гола Пристань, м. Генічеськ, Нововоронцовського району в складі: мами, тата та дитини молодших класів 2007-2009 років народження. програми змагань входило 7 різноманітних естафет та конкурсів, в яких учасники показали майстерність, спритність, кмітливість та спортивний азарт.
Об’єктивність суддівства на кожному етапі змагань забезпечувала суддівська колегія.
Місто Гола Пристань представляла родина Голопристанської гімназіі Квятковський Олексій, Тетяна та Дарина. В цікавій та напруженій боротьбі переможцями Херсонської області стали сім’я Квятковських (Голопристанської гімназіі м. Гола Пристань), яка на одне очко випередила команди м. Скадовська та Горностайовського району.

Дуже приємно, що наша родина буде представлять Херсонську область в кiнцi травня у фiналi Всеукраiнського фестивалю «Тато, мама, я - спортивна сім`я» у Запорiжжi.

Вiтаємо наших переможцiв та бажаємо перемоги у фiналi !!!

Просмотров: 744 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar