MENU
Главная » 2015 » Декабрь » 25 » Помаранчевий м’яч
11:41
Помаранчевий м’яч

     

    23 грудня 2015 року у Палаці Спорту Голопристанського міського центру «Спорт для всіх » м. Гола Пристань відбувся мікс-турнір чотирьох «Помаранчевий м’яч 2015 » з баскетболу .

        Змагання проходили між дівчатами та юнаками 1999р.н..та 2002-2003 р.н.  Баскетбольні зустрічі проводилися за підтримки Голопристанської міської федерації баскетболу «Чемпіон», яка надала призи, грамоти, нагороди переможцям змагань .

                    Змагання проводилися з метою :

  • сприяння зміцнення здоров’я спортсменів, формуванню у них здорового способу життя;
  • залучення до систематичних занять баскетболом;
  • популяризації розвитку баскетболу;

  Команда «Чемпіон 99» дівчата зустрічалася з хлопцями ДЮСШ Каланчак

( старша група) та в напруженій грі переграла суперника з рахунком 36:27. Лідери команди Медведєва Настя 18 очок та Зоря Вікторія 12 очок.

       Команда «Чемпіон 02» дівчата зустрічалися з хлопцями ДЮСШ Каланчак ( середня група 6-7 клас) та також одержала перемогу з рахунком 27:13. Лідери команди Зуйкова Даша 14 очок та Машталер Настя  8 очок.

       Звичайно, дається взнаки , що наші дівчата грають постійно на доволі високому рівні за своїм віком у Чемпіонаті України ( ВЮБЛ) і вже мають  який не який досвід виступу, тому хлопцям було важко щось протиставити нашим командам, які отримали завдяки цьому турніру таку необхідну ігрову практику в перерві між турами чемпіонату.

Вітаємо наші команди з перемогою та бажаємо нових перемог !

    Президент федерації баскетболу «Чемпіон»                      А.М. Настасієнко

                 

Просмотров: 571 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar