MENU
Главная » 2016 » Сентябрь » 27 » Спортивні змагання на Кубок мера з нагоди Дня міста - 307-ої річниці заснування міста Гола Пристань
12:45
Спортивні змагання на Кубок мера з нагоди Дня міста - 307-ої річниці заснування міста Гола Пристань

    24 вересня 2016 року у місті Гола Пристань у Спортивному комплексі, на спортивних майданчиках, міському стадіоні «Дніпровець», на річці Конка пройшли спортивні змагання  на Кубок мера з нагоди Дня міста – 307-ої річниці заснування міста Гола Пристань.

На урочистому відкритті спортивних змагань був піднятий прапор України кращими вихованцями спортивного комплексу. З привітальним словом виступили: міський голова Бабич О.В., голова дитячої юнацької ліги з футболу у Херсонській області Роль В.А.

Змагання з класичного волейболу проходили на спортивному майданчику зі штучним покриттям, у якому приймали участь команди: «Гопри-1», «Гопри-2», Н. Збур’ївська ЗОШ №1. Загальна кількість спортсменів склала 48 чоловік. Переможцем стала команда «Гопри-1», друге місце посіла команда Н.Збур’ївська ЗОШ №1, третє «Гопри-2». Переможці і учасники змагань отримали кубок і медалі від міського голови.

Змагання з веслування на байдарках та каное проходили на річці Конка, у яких приймали участь команди з м. Херсона ДЮСШ № 2, с. Н. Збур’ївки і вихованці Голопристанського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Загальна кількість спортсменів склала 35 чоловік. Змагання проводились на байдарках. Було проведено 5 заїздів. У чотирьох заїздах перемогли вихованці ГМЦФЗН «Спорт для всіх» і в одному заїзді перемогу одержав вихованець ДЮСШ № 2 м. Херсона. Переможці і призери були нагороджені кубками та медалями від міського голови.

У змаганнях з боксу, які проходили у Палаці Спорту прийняли участь 14 спортсменів. Матчева зустріч відбувалася між вихованцями «Спорт для всіх» м. Гола Пристань і спортивним клубом «Панчер» смт. Антонівка, Херсонської області. Кращими боксерами визнано: Ходотаєва СК «Панчер» і Соколовського «Спорт для всіх», яким було вручено кубки і медалі від міського голови.

У змаганнях з  шашок, які проходили у спортивному комплексі, прийняли участь 11 спортсменів, з шахів 12 спортсменів. Змагання проводились серед жінок і чоловіків. Усі партії проходили у безкомпромісній боротьбі. Переможцям і призерам були вручені медалі і призи від міського голови.

Змагання з баскетболу проходили у Спортивному Комплексі серед дівчат та юнаків, у яких приймали участь команди: «Чемпіон 99» м. Гола Пристань, «Чемпіон 02» м. Гола Пристань, «ДЮСШ № 1» смт. Каланчат, Херсонської області, «ДЮСШ № 2» смт. Каланчак, Херсонської області. Загальна кількість спортсменів склала 50 чоловік. Серед команд 1999 р.н. перше місце виборола команда «ДЮСШ № 1» смт. Каланчак, друге «Чемпіон 99» м.Гола Пристань. Серед команд 2002 р.н. перемогу одержала команда «Чемпіон 02» м. Гола Пристань, друге місце у команди «ДЮСШ № 2» смт. Каланчак, третє у команди «Чемпіон 02» м. Гола Пристань. Команди переможці і призери були нагороджені кубками і медалями від міського голови, кращі гравці  нагороджені призами.

Змагання з годзю-рю карате проходили у Спортивному Комплексі, у яких приймали участь 27 спортсменів, усі вихованці спортивного клубу «Патріот». Переможці і призери отримали кубки, медалі та подарунки від міського голови.

Змагання з футболу проходили на міському стадіоні «Дніпровець» серед команд юнаків 2005/2006 р.н.. У змаганнях взяли участь 135 юних футболістів з команд «Освіта-1» м. Херсон, «Освіта-2» м. Херсон, «Освіта 05» м. Херсон, «Кристал» м. Херсон, «Школа № 47» м. Херсон, «Олешшя» м. Олешки, «Динамо» смт. Дар’ївка Херсонська область, «Авангард» м. Каховка і ФК «Гопри» м. Гола Пристань. У напруженій боротьбі перше місце посіла команда «Кристал» м. Херсон, друге «Школа № 47» м. Херсон, третє «Освіта-1» м. Херсон. Футболісти ФК «Гопри» посіли п’яте місце, відставши від призерів усього на 3 очки. Команди були нагороджені кубками, медалями, кращі гравці – призами від міського голови. Призи та кубки вручали:  народний депутат Верховної Ради України Паламарчук М.П., директор ДЮСШ «Кристал» Жосан А.М. і голова дитячої юнацької ліги з футболу Роль В.А., які були почесними гостями футбольного турніру.

Велике спасибі за призи, кубки і медалі Голопристанській міській раді  і міському голові Бабичу О.В.

Змагання принесли велику радість дітям і носили позитивний характер.

З повагою

         Директор Голопристанського

         міського центру

         фізичного здоров’я населення

         «Спорт для всіх»                                                          Буркоський О.Г.

Просмотров: 647 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar