MENU
Главная » 2017 » Февраль » 13 » товариська зустріч з баскетбол
12:02
товариська зустріч з баскетбол

 12 лютого 2017 року у Палаці Спорта м. Гола Пристань відбулася товариська зустріч з баскетболу  між командами юнаків 2005/2006 р.н. м. Гола Пристань та м. Херсон.

        Команда «Чемпіон » м. Гола Пристань була представлена  командою середньої  групи Голопристанської міської федерації «Чемпіон» та міського центру «Спорт для всіх».

          Баскетбольні зустрічі проводилися за підтримки Голопристанської міської федерації баскетболу «Чемпіон». Обидві команди вирішували різні завдання . Наші гості з м. Херсон ДЮКФП № 4( тренер Мантула С.І.) приймають участь у Чемпіонаті України ВЮБЛ ( 2005 р.н) та готуються до наступного туру змагань. Наша команда «Чемпіон » м. Гола Пристань( тренер Гаврик С.В.) набувають досвіду через саме такі ігри з такими суперниками.

            Зустріч пройшла  в запеклій боротьбі, не дивлячись на товариський статус гри, де все ж сильнішими виявилась команда ДЮКФП № 4 

м. Херсон, яка з рахунком  49:28 обіграла команду м. Гола Пристань .

         Щодо гри,  слід зазначити , що наші хлопці зуміли нав’язати боротьбу сильному супернику, про що свідчать виграна третя та рівновага в четвертій чвертях. Але саме головне те , що хлопці прогресують від змагання до змагання, додають в техніці, швидкості, влучності.

          Приємною несподіванкою стало те, що на цю товариську гру зібралося дуже багато вболівальників, які палко підтримували, як гостей так і господарів майданчику.

           Змагання проводилися з метою :

-         сприяння зміцнення здоров’я спортсменів, формуванню у них здорового способу життя;

-         залучення до систематичних занять баскетболом;

-         популяризації розвитку баскетболу;

Побажаємо всім спортсменам перемог в наступних змаганнях !

 

      

Просмотров: 774 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar