MENU
Главная » 2015 » Июль » 1 » Третя обласна Спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу»
14:14
Третя обласна Спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу»
Третя обласна Спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу» у м. Гола Пристань
25 червня 2015 році відбулася третя обласна Спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу» у м. Гола Пристань на території Голопристанського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Даний захід є регіональним відбірковими етапом Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу». Організаторами заходу є управління виконавчої дирекції Фонду в Херсонській області та Херсонська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».
Спартакіада стала доброю традицією, у який учасники виборювали звання переможців у таких видах спорту: армспорт, гірьовий спорт, бомбаскет, дартс, настільний теніс, шашки, шахи.
У змаганнях брали участь збірні команди міст Херсона, Нової Каховки, Каховки, Бериславського, Генічеського, Цюрупинського, Новотроїцького, Скадовського, Великооксандрівського, Великолепетиського та Нижньосірогозьського районів. Кількість учасників з кожним роком збільшується. Їх вік дуже різний, від людей поважного віку, яким по 77 років та молоді – вік яких - 24 роки. Урочисто відкривав спортивне свято начальник управління виконавчої дирекції Фонду в Херсонській області – Музикант Сергій Павлович. Він побажав спортсменам, щоб сила духу ніколи не полишала їх, вогонь боротьби не згасав у очах, і вони досягли високих результатів і піднялися на почесний п'єдестал переможців!
На адресу учасників надійшло вітання від голови Херсонської обласної державної адміністрації Путілова А.С., який у своєму листі зазначив, що цей захід – це благородна справа, що сприяє популяризації здорового способу життя, залучення людей з особливими потребами до активного громадського життя. Почесними гостями Спартакіади були: Негра Анатолій Петрович – Голопристанський міський голова; Яценко Андрій Анатолійович – заступник Голопристанського міського голови; Бурцева Галина Василівна – голова Херсонської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери; Степанова Ірина Михайлівна – головний спеціаліст управління молоді та спорту Херсонської обласної адміністрації, Голова суддівської колегії. Голопристанський міський голова у своєму вітанні побажав учасникам міцного здоров’я, великих здобутків, наснаги та нових перемог! Голова Херсонської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери побажала успіхів,міцності сил, бадьорості духу, здоров’я та гарного настрою! Вітав Усіх учасників та госте Голопристанський народний аматорський самодіяльний ансамбль «Україночка». Художній керівник Олександра Гордіна. Представники міської ради провели екскурсію про місто для спортсменів та гостей свята. Змагання проходили у дружній, гарній атмосфері, однак відчувався спортивний дух учасників та бажання кожного учасника вибороти перемогу.
У загально-командних змаганнях І місце здобула команда відділення виконавчої дирекції Фонду м. Нова Каховка, ІІ- місце команда відділення ВД Фонду м.Херсона, ІІІ місце – команда відділення ВД Фонду Бериславського району.
Просмотров: 1027 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar