MENU
Главная » 2017 » Май » 3 » Відкритий турнір з баскетболу "Кубок весни"
09:35
Відкритий турнір з баскетболу "Кубок весни"

29 квітня 2017 року в Палаці спорту міського центру «Спорт для всіх» м. Гола Пристань під егідою Голопристанської міської федерації баскетболу «Чемпіон» при сприянні Регіональної Херсонської обласної федерації баскетболу та підтримці міського відділу освіти, молоді та спорту відбувся традиційний відкритий турнір з баскетболу серед дівчат та юнаків 2005-2007 року народження «Кубок Весни 2017».
Змагання проводилися з метою сприяння зміцнення здоров’я , формування здорового способу життя, залучення до систематичних занять баскетболом, популяризації розвитку баскетболу в м. Гола Пристань та за її межами.
До участі в змаганнях запрошувались команди дівчат та юнаків
«Чемпіон » м. Гола Пристань , м. Генічеська, Білозерського району, Скадовського району.
Змагання пройшли в запеклій боротьбі, в якій дівчата та юнаки проявили свій характер, морально-вольові якості, майстерність, жагу до перемоги.
Фінальні ігри були дуже нервові, адже ніхто не хотів поступатися.
У фіналі Кубку зустрілись давні знайомі команди Білозерського району та «Чемпіон » м. Гола Пристань. Фінальна гра стала прикрасою турніру, гра тримала в напрузі глядачів до фінального свистка, адже команди показали дуже пристойний баскетбол на достатньо хорошому рівні як для такого юного віку. Переможцями традиційного турніру з баскетболу серед дівчат та юнаків 2005-2007 року народження «Кубок Весни 2017» стали команди дівчат та юнаків нашого міста «Чемпіон» м. Гола Пристань. Дівчата у фіналі здобули перемогу з рахунком 36:29, а хлопці з рахунком 31:16.
На цьому турнірі були не тільки баскетбольні баталії, а також проводилися різноманітні баскетбольні естафети, конкурси. Так , у комбінованій баскетбольній естафеті та конкурсі капітанів «Кращий снайпер» у дівчат перемогли гості з Білозерського району, у хлопців перемогу вибороли команда «Чемпіон» м. Гола Пристань.
Переможцям та всім учасникам турніру були вручені грамоти, кубки.
Вітаємо команди зі святом баскетболу у нашому місті та побажаємо перемог у спорті !

Просмотров: 649 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar