MENU
Главная » 2016 » Январь » 11 » Відкритий турнір з баскетболу "Новорічний кубок м.Гола Пристань 2016" серед чоловіків
11:17
Відкритий турнір з баскетболу "Новорічний кубок м.Гола Пристань 2016" серед чоловіків

10 січня 2016 року в Палаці Спорту міського центру "Спорт для всіх" м. Гола Пристань під егідою Голопристанської міської федерації баскетболу «Чемпіон» відбувся щорічний відкритий турнір з баскетболу «Новорічний Кубок м. Гола Пристань 2016 " серед чоловіків.
Змагання проводилися з метою сприяння зміцнення здоров’я, формуванню у молоді здорового способу життя, залучення до систематичних занять баскетболом, популяризації розвитку баскетболу в м. Гола Пристань та за її межами. 
До участі в змаганнях запрошувались команди чоловіків м.Гола Пристань, м.Цюрупінська, с.Нова Збур’ївка, м.Херсон.
Змагання проводилися за олімпійською системою 
(переможець продовжував змагання). На цей турнір було заявлено 6 команд :                        БК «Цюрупинськ», БК «Буревестник» (Херсон), БК «Гопри», «Гопри-2», Голопристанська гімназія, с.Нова Збур’ївка.
За волею жереба розпочинали свій шлях до почесного трофею наймолодші команди турніру: Голопристанська гімназія та команда с. Нова Збур’ївка. На жаль, боротьба була в перших двух чвертях матчу та закономірна перемога 63:39 на користь команди с. Нова Збур’ївка.
Друга гра турніру проходила між командами БК «Цюрупинськ» та «Гопри-2». Цікава гра,  з напругою на протязі всьго матчу, принесла закономірну перемогу гостей з  м.Цюрупінська 54:28.
Третя гра попереднього етапу виявилася самою цікавою. БК «Буревестник» (Херсон) дав справжній бій лідерам регулярного чемпіонату та закономірно переміг БК «Гопри» з рахунком 55:43.
Відповідно до регламенту змагань, до полуфіналу виходили команди переможці та краща третя команда, яка зазнала поразки з найменшою різницею очок.
В результаті додаткового жеребкування БК «Гопри» (як краща третя команда) у півфіналі зустрілася з командою с. Нова Збур’ївка, де не залишила ніяких шансів супернику 47:24.
В іншому полуфіналі зустрілися дві команди, які заслуговували права грати в фіналі турніру. БК «Цюрупинськ» та БК «Буревестник» ( Херсон). Динамічна, швидкісна, жорстка чоловіча гра закінчилася з рахунком 33:40 на користь БК «Буревестник» (Херсон).
За іронією долі фінальна гра нашого турніру була представлена знову БК «Гопри» та БК «Буревестник» (Херсон). Але це була вирішальна гра турніру за І місце, де помилки могли би мати вирішальне значення у підсумковому результаті. БК «Гопри» зробили правильні висновки після першого матчу, та в дуже цікавій, інтригуючій, запеклій боротьбі заслужено перемогли БК «Буревестник» ( Херсон) 63:47 та виграли почесний турнір "Новорічний Кубок м. Гола Пристань 2016 " серед чоловіків.
Змагання пройшли в запеклій боротьбі, в якій чоловіки проявили свій характер, морально-вольові якості, майстерність, жагу до перемоги. Голопристанську міську федерацію баскетболу представляла команда БК «Гопри». Команда БК «Гопри»: Гринько В’ячеслав, Козаков Дмитро, Сокальський Володимир , Черниш Олександр, Настасієнко Андрій, Булюк Іван, Андрієць Микола.
Вітаємо команди з перемогою, бажаємо успіхів у наступних змаганнях!!!

Просмотров: 674 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar