MENU
Главная » 2016 » Январь » 6 » Відкритий турнір з баскетболу серед дівчат 1998р.н. "Різдво 2016" в м.Каховка
13:01
Відкритий турнір з баскетболу серед дівчат 1998р.н. "Різдво 2016" в м.Каховка

     

 04 січня 2016 року в спортивній залі Каховського КЗ "ДЮСШ" проводилися змагання з баскетболу відкритий турнір серед дівчат 1998 р.н. "Різдво 2016". Змагання проводилися з метою підготовки команд дівчат до першості області, розвитку і популяризації баскетболу серед школярів.

       До участі в змаганнях запрошувались команди дівчат з м.Каховка, Н.Каховка, Миколаїв,Херсон,Н.Воронцовка, Генічеськ, Білозерка, В. Рогачик,команда Запоріжської області, та  вихованці  центру "Спорт для всіх"м.Гола Пристань.

Наше місто було представлено двома командами "Чемпіон 99" та "Чемпіон 02".

          Незважаючи на те, що наша старша команда була представлена не найсильнішим складом ( четверо гравців основного складу отримали відпочинок, адже у дівчат дуже складний графік виступів на різних змаганнях з баскетболу), наші дівчата добре виступили на ціх змаганнях та вибороли призові місця у цьому дуже цікавому та престижному турнірі. Команда "Чемпіон 02"( сама молодша команда турніру, адже дівчата молодше на 4-5 роки від інших) здобула бронзові медалі турніру, обігравши за 3 місце команду з м. Н.Каховка, а наші старші дівчата здобули 2 почесне місце.

         Треба відмітити організаторів змагань, які з кожним роком намагаються удосконалювати цей традиційний турнір, запрошують багато цікавих команд. Всім командам-призерам були вручені медалі, персональні грамоти,  солодкі призи.

Вітаємо наші команди з призовими місцями та бажаємо перемог в наступних змаганнях !

 

Просмотров: 592 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar