MENU
Главная » 2018 » Июль » 17 » Всеукраїнські фінальні змагання ВФСТ "Колос" України з футболу
12:16
Всеукраїнські фінальні змагання ВФСТ "Колос" України з футболу

З 09.07 по 16.07 2018 року в м.Скадовськ Херсонської області на стадіоні навчально-спортивної бази пройшли Всеукраїнські фінальні змагання Першості та Кубку ГО "ВФСТ "Колос" з футболу серед команд юнаків 2006/2007 р.н. В фінальних змаганнях прийняли участь 26 команд з різних областей нашої Країни. В першості взяли участь 5 команд переможці обласних змагань: "Колос" Харківська обл,"Десна" Вінницька обл,"Пологи" Запорізька обл,"Колос" Житомирська обл і ФК "Гопри" м.Гола Пристань Херсонська обл. В Кубку прийняли участь 21 команда: 
Олімп» Дніпропетровська обл.;
«Легенда» Чернігівська обл.;
«Арсенал» Кіровоградська обл.;
«Колос» Донецька обл.;
«Михайлівка» Запорізька обл.;
«Водник» Кіровоградська обл.;
«Явір» Сумська обл.;
«Городок-1» Львівська обл.;
«Баштанка» Миколаївська обл.;
«Ружин» Житомирська обл.;
«Баранівка» Житомирська обл.;
«Джарилгач-1» Херсонська обл.;
«Колос» Київська обл. (Баришівка);
«Валки» Харківська обл.
«Дизеліст» Запорізька обл.
«Городок-2» Львівська обл.;
«Фортуна» Черкаська обл.;
«Джарилгач-2» Херсонська обл.;
«Колос» Харківська обл.;
«Колос» Київська обл. (Бориспіль);
«Старт» Херсонська обл.

В Першості команди грали за коловою системою в два кола. Першу гру ФК "Гопри" грали з командою "Пологи" Запорізька обл і були сильнішими 7-0.В другій грі суперником була команда "Колос" Харківська обл.Розлабившись після перемоги наши юнаки поступалися по ходу гри з рахунком 2-0 але знайшли в собі сили переломити ход гри і зрівняти рахунок.2-2.На слідуючий день суперником була команда "Колос" Житомирська обл.Забивш три м’ячі дали змогу пограти молодшим футболістам і ледве не поплатились.Гра завершилась з рахунком 3-2 на нашу користь.Вечером суперником була команда "Десна" Віннецька обл.Гра хоть і пройшла за перевагою нашої команди але завершилась з рахунком 0-0.Зайнявши після першого кола друге місце треба було добавляти в грі для кращого результата.В першій грі другого кола перемога над "Пологами" 4-0 і перемога над командою "Колос" Харківська обл, з якою ми в першому колі втратили очки.В останній день змагань все повинно вирішитись.В першій грі перемога над командою"Колос" Житомирська обл.В останній грі вирішувалась доля чемпіонства і наші юнаки підійшли з підвищіним настроєм.Гра як і очікувалась була дуже напруженою і нервовою але пройшла за нашою перевагою.Не давши створити щодного моменту супернику ми забили свій переможний гол і стали чемпіонами забивши за турнір 29 і пропустивши 4 м’ячі.Друге місце у команди "Десна" Вінницька обл,третє у команди "Колос" Харківська обл.
У змаганнях на Кубок 1місце у команди "Олімп" Дніпропетровська обл,друге у команди "Легенда " Чірнігівська обл і третє у команди "Арсенал" Кіровоградська обл.
Кращим гравцем Першості став гравець ФК "Гопри" Завгородній Дмитро і кращим бомбардиром Жаданов Іван.Команди переможці і команди призери були нагороджені кубками,медалями,гамотами.Кращим гравцям подарунки.

Просмотров: 3225 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar