MENU
Главная » 2018 » Июль » 3 » Всеукраїнський турнір з баскетболу
20:09
Всеукраїнський турнір з баскетболу

  

07-08 червня 2018 року у м. Тернівка Дніпропетровської області відбувся відкритий баскетбольний турнір серед дівчат, присвячений Всесвітньому Дню друзів. В цьому турнірі прийняли участь команди з м. Новомосковська, м. Гола Пристань та господарі турніру баскетболістки клуба м. Тернівка "Кроссовер" . Федерація баскетболу м. Павлограда разом з БФ "Розвиток та пiдтримка спортивного життя юнацтва та молоді - Спортивне майбутне" прийняли активну участь у проведені турниру. Приємно, що запрошення на цей турнір отримали наші дівчата команди «Чемпіон» м. Гола Пристань. Адже суперниками нашої команди були чемпіони України ВЮБЛ ( дивізіон Б) команда «БК Кроссовер» з м. Тернівка, та друга команда цього дивізіону Б команда з м. Новомосковськ. Перша гра наших дівчат була з командою м. Новомосковськ Дніпропетровської області, яка виступала на турнірі дещо експериментальним складом . Наші дівчата з відповідальністю віднеслись до суперника та не залишили жодних шансів команді-суперниці 52:31 та вийшли у фінал турніру. Господарі турніру «БК Кроссовер» у драматичному матчі вирвав путівку у фінал, обігравши команду м. Новомосковськ 44:41. Очікуваний фінал виправдав всі сподівання. Нашим дівчатам вперше довилося грати не тільки проти сильної команди, але і проти вщерть забитого глядачами спортивного залу, які шалено підтримували своїх улюблениць. Хороша та інтенсивна гра , яка подарувала багато позитивних емоцій вболівальникам. Наші дівчата з перших хвилин грали агресивно у захисті, майстерно атакували як з середньої так і з дальньої відстані, що в підсумку принесло нашій команді 1 місце, кубок та золоті медалі турніру. Переконлива перемога наших чемпіонок 54:42.

На протязі турниру були відмічені кращі гравці у номінаціях: кращий захистник, кращий нападаючий та кращий гравець турниру , яким від Благодійного Фонду "Розвиток та пiдтримка спортивного життя юнацтва та молоді - спортивне майбутне", були вручені пам’ятні кубки,медалі, солодощі. Приємно, що кращим гравцем турніру визнана наша Міронова Світлана.

Треба відмітити високий рівень організації та проведення турніру. Голопристанська міська федерація баскетболу «Чемпіон» висловлює щиру подяку тренеру «БК Кроссовер» Маркотенко Ігорю за теплий прийом та організацію хорошого баскетбольного турніру.

Вітаємо наших дівчат з перемогою !!!

Просмотров: 436 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar