MENU
Главная » 2016 » Ноябрь » 08

05 листопада 2016 року  в с.Таврічанка Каховського району відбулась фінальна гра з футболу серед команд ветеранів на Кубок газети "Новий День", присвячений пам’яті В.О.Найденової.  У фіналі зустрічались команди "Новокаховець" м.Нова Каховка і "Вікторія" м.Гола Пристань. Гра розпочалась жваво і вже у самому початку Новокаховчанам вдалась контратака, яку вони завершили взяттям воріт. Голопристанська команда взяла гру під контроль і заволоділа ініциативою, яка втілилась у забитий м"яч.На перерву команди пішли за нічийним рахунком 1-1. Після перерви команда "Вікторія" володіла територіальною перевагою і створювала момент за моментом, але м’яч не йшов у ворота.Як це буває, не забиваєш ти, забивають тобі і штрафний удар у бік воріт "Вікторії" завершився взяттям воріт. Фінальний штурм не приніс успіху Голопристанцям. Фінальний свисток зафіксував рахунок 2-1 на користь "Новокаховця". Команди фіналіст ... Читать дальше »

Просмотров: 444 | Добавил: gopri-sport | Дата: 08.11.2016 | Комментарии (0)

08 листопада 2016 року у м.Гола Пристань в приміщені міського спортивного комплексу відбулось засідання міської федерації футболу "Гопри" з питання старту Відкритого чемпіонату м.Гола Пристань з футзалу. У засіданні приймали участь представники, тренери команд учасників чемпіонату. На засіданні були вирішені наступні питання:

- дата початку чемпіонату (19 листопада 2016 року);

- формат проведення чемпіонату ( усі команди грають між собою і за результатами ігор розподіляються на дві групи за кількістю набраних очок.Перша група бореться за звання чемпіона чемпіонату, друга виборює призові місця у другій групі).

Також був розроблен регламент проведення змагань, вибрані члени К.Д.К., прийняті важливі рішення для проведення чемпіонату. З ... Читать дальше »

Просмотров: 575 | Добавил: gopri-sport | Дата: 08.11.2016 | Комментарии (0)