MENU
Главная » 2016 » Февраль » 24 » Баскетбол.8 літні спортивні ігри молоді Херсонщини 2016 року
09:42
Баскетбол.8 літні спортивні ігри молоді Херсонщини 2016 року

23 лютого 2016 року відбулися змагання з баскетболу серед дівчат та юнаків в рамках VIІІ літніх спортивних ігор молоді Херсонщини 2016 року. 
В міському палаці спорту «Спорт для всіх » відбулися зональні обласні змагання з баскетболу серед дівчат та хлопців 1999 року народження та молодше. В змаганнях приймали участь команди    м. Гола Пристань , Скадовського району, Каланчакського району, Голопристанського району.
Команда м. Гола Пристань була складена з вихованців міської федерації баскетболу «Чемпіон » та Голопристанської гімназії. 
Нажаль, запеклої боротьби наша команда дівчат не зустріла з боку наших суперниць та обіграла команди м. Каланчак 

( 101:0) , Скадовського району (60:8), Голопристанського району     ( 60:5) та здобула путівку до фіналу обласних змагань з баскетболу у м. Нова Каховка. 
Юнаки у вирішальному двобої завдали поразки команді Скадовського району (42:24), обіграли команду Голопристанського району (41:8) та м. Каланчак (40:21) та, також, здобули путівку до фіналу обласних змагань з баскетболу у м. Нова Каховка. 
Наші дівчата та хлопці з гідністю виступили на цих змаганнях, показали бійцівський характер, волю до перемоги, колективізм, заслужили оплески глядачів та фахівців баскетболу. 
Вітаємо команди із заслуженою перемогою і бажаємо нових спортивних досягнень !

Просмотров: 647 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar