MENU
Главная » 2016 » Февраль » 21 » Чемпионат области по футзалу среди детей 2002 - 2003 годов рождени
11:54
Чемпионат области по футзалу среди детей 2002 - 2003 годов рождени

 18 - 19 лютого 2016 року в місті Бериславі в спорткомплексі «Юність» районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва відбулися фінальні змагання ІІІ етапу чемпіонату Херсонської області з футзалу 2015/2016 року серед команд юнаків 2002/2003 років народження, у яких взяли участь 8 кращих, за підсумками ІІ етапу (півфінальних групових змагань), футзальних команд області цієї вікової групи.

На І етапі чемпіонату у 7 територіальних відбіркових групах узяли участь 42 команд, біля 500 юних спортсменів з 26 позашкільних начальних закладів спортивного профілю (культивують футбол в області 36 закладів).

На ІІ етапі змагання відбулися у 4 півфінальних групах, сформованих за  територіально-спортивним принципом із числа команд, що посіли І - ІІ місця на І етапі у відбіркових групах, у яких взяли участь 16 командам з 15 позашкільних навчальних закладів спортивного профілю області.

До фінальних змагань були допущені 8 команди, що посіли І - ІІ місця на ІІ етапі з результатом гри між собою, а саме:

  • «Освіта» Бериславська районна КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (1),
  • «Джарилгач - 1» Скадовська районна КДЮСШ (1),
  • «Освіта-02» комплексна ДЮСШ управління молоді та спорту облдержадміністрації (3),
  • ФК «Гопри» м. Гола Пристань (0),
  • «Авангард» ДЮСШ Каховської міської ради (0),
  • «Кристал - 02» Херсонська СДЮСШОР з футболу «Кристал» (3),
  • «Азовець» Генічеська районна ДЮСШ (3);
  • «Темп - Преображенка» Чаплинський ДЮКФП (0).

На урочистому відкритті змагань команди вітали Валерій Корибут, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Бериславської райдержадміністрації, Юрій Сорочинський, директор Бериславської районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва, депутат районної ради, В’ячеслав Роль, голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України.

За регламентом змагань команди були розділені на 2 групи: по 4 команди в кожній, в яких вони зіграли між собою за коловою системою в одне коло (І раунд).

У ІІ раунді по 2 кращі команди з кожної групи розіграли між собою за системою «плей - офф» призові місця, а команди, що посіли в групах треті і четверті місця – V - VІІІ місця (результати матчів, підсумкові таблиці та сітка матчів «плей-офф» – додаються).

У результаті проведених фінальних змагань чемпіоном області з футзалу 2015/2016 року серед команд юнаків 2002/2003 років народження стала команда «Освіта-02» комплексної ДЮСШ управління молоді та спорту облдержадміністрації (тренер Володимир Лебідь, директор ДЮСШ Віктор Бербенцев).

Срібний призер – команда «Кристал» м. Херсон (тренери Андріан Золотов та Олександр Балашов, директор ДЮСШ Анатолій Жосан), бронзовий – команда «Джарилгач - 1» Скадовський район (тренер Сергій Яровой, директор ДЮСШ Віктор Кравець).

На урочистому закритті та нагородженні переможців і призерів додаткової урочистості придавало участь у ньому духового оркестру та вокального ансамблю Головного управління Національної поліції у Херсонській області.

Усі 8 команд стояло в строю і їх поздоровили із закінченням змагань та вручили заслужені нагороди:

  • Максим Приходько, голова Бериславської районної державної адміністрації;
  • Тетяна Пшонь, майор поліції, начальник відділу дитячої превенції ГУ Національної поліції у Херсонській області;
  • Юрій Сорочинський директор Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва, депутат Бериславської районної ради;
  • В'ячеслав Роль, голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України.

Переможцям і призерам були вручені пам'ятні призи (кубки), медалі та дипломи Управління молоді та спорту облдержадміністрації, і усім учасникам солодкі подарунки від поліцейських Херсонщини.

Фінальні змагання відбулися завдяки фінансовій та організаційній підтримці Управління молоді та спорту облдержадміністрації (начальник управління Юрій Семченко), Головного управління Національної поліції України у Херсонській області (начальник ГУ полковник поліції Артур Мєріков), обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, обласної федерації футболу (голова В’ячеслав Богун), Бериславської районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (директор Юрій Сорочинський), Бериславської, Генічеської, Скадовської та Чаплинської райдержадміністрацій і районних рад, Каховської та Голопристанської міських рад, батьків учасників.

Провели змагання обласна дитячо-юнацька футбольна ліга. 

Просмотров: 805 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar