MENU
Главная » 2016 » Февраль » 29 » Фінальні змагання 3-го етапу чемпіонату Херсонської області з футзалу серед команд дітей 2004-2005 р.н.
11:15
Фінальні змагання 3-го етапу чемпіонату Херсонської області з футзалу серед команд дітей 2004-2005 р.н.

26 - 27 лютого 2016 року в місті Бериславі в спорткомплексі «Юність» районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергєєва відбулися фінальні змагання ІІІ етапу чемпіонату Херсонської області з футзалу 2015/2016 року серед команд юнаків 2004/2005 років народження, у яких взяли участь 8 кращих, за підсумками ІІ етапу (півфінальних групових змагань), футзальних команд області цієї вікової групи.

На І етапі чемпіонату у 7 територіальних відбіркових групах узяли участь 43 команд, майже 500 юних спортсменів з 26 позашкільних начальних закладів спортивного профілю (культивують футбол в області 36 закладів).

На ІІ етапі змагання відбулися у 4 півфінальних групах, сформованих за  територіально-спортивним принципом із числа команд, що посіли І - ІІ місця на І етапі у відбіркових групах, у яких взяли участь 16 командам з 15 позашкільних навчальних закладів спортивного профілю області.

До фінальних змагань були допущені 8 команди, що посіли І - ІІ місця на ІІ етапі з результатом гри між собою, а саме:

  • «Освіта - 1» м. Херсон (комплексна ДЮСШ управління молоді та спорту облдержадміністрації) - 3,
  •  «Джарилгач - 1» Скадовський район (Скадовська районна КДЮСШ) – 3,
  •  ФК «Гопри» м. Гола Пристань – 3,
  •  «Освіта» Бериславський район (Бериславська районна КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва) – 1 очко,
  • «Енергія - 1» м. Нова Каховка (ДЮСШ Новокаховської міської ради – 1,
  •  «Кристал - 1» м. Херсон (Херсонська СДЮСШОР з футболу «Кристал» – 0,
  •  «Авангард» м. Каховка (ДЮСШ Каховської міської ради) – 0,
  •  «Шуменський Дніпро» м. Херсон (Херсонський ДЮКФП №5міської ради) – 0.

За регламентом змагань команди були розділені на 2 підгрупи: по 4 команди в кожній, в яких вони зіграли між собою за коловою системою в одне коло (І раунд).

У ІІ раунді по 2 кращі команди з кожної підгрупи розіграли між собою за системою «плей - офф» призові місця, а команди, що посіли в групах треті і четверті місця – V - VІІІ місця (результати матчів, підсумкові таблиці та сітка матчів «плей-офф» – додаються).

У результаті проведених фінальних змагань чемпіоном області з футзалу 2015/2016 року серед команд юнаків 2004/2005 років народження стала команда, представниця сільського спортивного руху, «Освіта» Бериславський район (тренер Володимир Біжко, директор ДЮСШ Юрій Сорочинський).

Срібний призер – команда «Енергія - 1» м. Нова Каховка (тренер Анатолій Бакулін, директор ДЮСШ Петро Бойко),

Бронзовий призер – команда «Гопри» м. Гола Пристань (тренер Костянтин Панін, голова ФК Олександр Бурковський).

Переможцям і призерам були вручені пам'ятні призи (кубки), медалі та дипломи Управління молоді та спорту облдержадміністрації.

 

Просмотров: 720 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar