MENU
Главная » 2017 » Март » 14 » Фінальні змагання з баскетболу за програмою 9-тих літніх юнацьких спортивних ігор Херсонщини 2017 року
10:12
Фінальні змагання з баскетболу за програмою 9-тих літніх юнацьких спортивних ігор Херсонщини 2017 року

З 11 по 12 березня 2017 року у м. Нова Каховка відбулися фінальні обласні змагання з баскетболу серед дівчат та юнаків в рамках ІХ літніх юнацьких спортивних ігор Херсонщини 2017 року.
У змаганнях приймали участь команди м. Голої Пристані, Білозерського району, м. Нової Каховки, м. Каховки, м. Херсону, с. В.Рогачик, м. Генічеська.
У запеклій, цікавій боротьбі наша команда дівчат, більш ніж впевнено, обіграла команду Генічеського району ( 69 : 11 ), та за регламентом вийшла до фіналу змагань.
В юнацькій групі команда юнаків м. Голої Пристані поступилася командам м.Херсону та у рівній боротьбі команді з м. Каховки, та за результатами змагань посіла 5 місце.
Наші дівчата у фіналі змагань дали бій досвідченим дівчатам з В.Рогачика, але, нажаль, поступилися у останній чверті матчу 31:40.
Розподіл місць за результатами змагань :
1. В.Рогачик
2. Гола Пристань
3. Білозерський район
Серед юнаків І місце - Херсон, друге - Генічеськ.
Наші дівчата та юнаки з гідністю виступили на цих змаганнях, показали бійцівський характер, жагу до перемоги, колективізм, командний дух, заслужили оплески глядачів та фахівців баскетболу, яких до речі, зібралося дуже багато на ці ігри.
Вітаємо нашу команду дівчат із срібними медалями і бажаємо нових спортивних досягнень !

 

Просмотров: 507 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar