MENU
Главная » 2015 » Март » 25 » Турнір по футзалу вікової категорії 40 та старші пам’яті футболістів та тренерів Каховщини.
15:20
Турнір по футзалу вікової категорії 40 та старші пам’яті футболістів та тренерів Каховщини.
15 березня 2015 року в м. Каховка пройшов турнір по футзалу вікової категорії 40 та старші пам’яті футболістів та тренерів Каховщини. В турнірі прийняли участь 6 команд з м. Каховки, м. Н.Каховки, м. Генічеська, Асканії Нової, с. Нижніх Серогозів та м. Голої Пристані. Турнір проходив в залі ДЮСШ. Не дивлячись на вік, накал боротьби, темп гри та рівень майстерності були на висоті. В багатьох командах грали гравці, які мають досвід виступів у вищій лізі, деякі гравці виступали за кордоном.
За підсумками турніру ІІІ місце зайняла команда с. Н.Серогози. У фіналі зустрілись команди м. Каховки та м. Голої Пристані. Гра була видовищною та цікавою у всіх відношеннях. На протязі всього матчу була повна ігрова перевага команди ФК «Гопри» При рахунку 3:2 на користь Каховчан Голопристанці не реалізували пенальті, після чого ще мали два гольових моменти. В результаті ФК «Гопри» зайняли ІІ місце, у м. Каховка – І місце.
Просмотров: 546 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar