MENU
Главная » 2015 » Март » 25
15 березня 2015 року в м. Каховка пройшов турнір по футзалу вікової категорії 40 та старші пам’яті футболістів та тренерів Каховщини. В турнірі прийняли участь 6 команд з м. Каховки, м. Н.Каховки, м. Генічеська, Асканії Нової, с. Нижніх Серогозів та м. Голої Пристані. Турнір проходив в залі ДЮСШ. Не дивлячись на вік, накал боротьби, темп гри та рівень майстерності були на висоті. В багатьох командах грали гравці, які мають досвід виступів у вищій лізі, деякі гравці виступали за кордоном.
За підсумками турніру ІІІ місце зайняла команда с. Н.Серогози. У фіналі зустрілись команди м. Каховки та м. Голої Пристані. Гра була видовищною та цікавою у всіх відношеннях. На протязі всього матчу була повна ігрова перевага команди ФК «Гопри» При рахунку 3:2 на користь Каховчан Голопристанці не реалізували пенальті, після чого ще мали два гольових моменти. В результаті ФК «Гопри» зайняли ІІ місце, у м. Ка ... Читать дальше »
Просмотров: 551 | Добавил: gopri-sport | Дата: 25.03.2015 | Комментарии (0)

13 березня 2015 року в міському Палаці Спорту м. Гола Пристань відбувся відкритий турнір по футзалу «Весняний пролісок» серед дітей 2006-2007 р.н., в якому прийняли участь кращі команди м. Херсон «Освіта» та «Кристал», м. Миколаїв «СДЮШОР», «МФК – Академія» та ФК «Гопри» м. Гола Пристань. На урочистому відкритті турніру з привітальними словами та побажаннями виступили: заступник міського голови Яценко Андрій Анатолійович, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Таран Олександр Веніамінович та директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Бурковський Олександр Григорович. Турнір проходив по коловій системі в одне коло і кожна команда мала можливість зіграти між собою. Не дивлячись на дуже юний вік футболістів, вони продемонстрували хороший рівень майстерності, а напруження боротьби та бажання перемогти було присутнє в кожній грі. За підсумками турніру ІІ ... Читать дальше »
Просмотров: 678 | Добавил: gopri-sport | Дата: 25.03.2015 | Комментарии (0)

20-21 лютого 2015 року в м. Берислав у спорткомплексі Юність відбулися фінальні змагання III етапу чемпіонату Херсонської області з футзалу сезону 2014-2015 років серед команд юнаків 2001-2002 року народження. На I етапі відбіркових групових змаганнях взяли участь 38 команд з 26 позашкільних навчальних закладів спортивного профілю (ДЮСШ), які змагались 13-14 грудня 2014 року у 7 територіальних відбіркових групах. Суперниками ФК «Гопри» були команди Голопристанської ДЮСШ, Цюрупинської ДЮСШ, «Майстер - С» м. Херсон, «Динамо» с. Дар’ївка. ФК «Гопри», зайнявши I місце, пройшли далі. На II етапі – у півфінальних групових змаганнях узяли участь 16 команд з 14 ДЮСШ, які змагались 17-18 січня 2015 року у 4 півфінальних групах. Суперниками наших хлопців були команди: «Кристал» м. Херсон, Білозерська ДЮСШ та ДЮСШ м. Берислав. Наші діти, зайнявши II місце, вийшли у фінал. По дві кращі команди з кожної півфінальної групи склали фінальну вісімку найкращих команд області цього віку, а саме: 1. «Ос ... Читать дальше »
Просмотров: 647 | Добавил: gopri-sport | Дата: 25.03.2015 | Комментарии (0)