MENU
Главная » 2015 » Май » 5 » Відкритий турнір з баскетболу"Кубок федерації баскетболу "Чемпіон""
06:44
Відкритий турнір з баскетболу"Кубок федерації баскетболу "Чемпіон""

  03 травня 2015 року в Палаці Спорту м. Гола Пристань під егідою Голопристанської міської федерації баскетболу «Чемпіон» відбувся щорічний відкритий турнір з баскетболу «Кубок Федерації баскетболу «Чемпіон» » серед чоловіків. 
         Змагання проводилися з метою сприяння зміцнення здоров’я , формування у молоді здорового способу життя, залучення до систематичних занять баскетболом, популяризації розвитку баскетболу в м. Гола Пристань та за її межами. 
        До участі в змаганнях запрошувались команди чоловіків м. Гола Пристань, м. Цюрупінська, с. Нова Збур’ївка, смт. Каланчак.
        Змагання пройшли в запеклій боротьбі, в якій чоловіки проявили свій характер, морально-вольові якості, майстерність, жагу до перемоги. Голопристанську міську федерацію баскетболу представляла команда «БК Гопри ».
         Команда «БК Гопри » : Гринько В’ячеслав, Козаков Дмитро, Сокальський Володимир , Черниш Олександр, Настасієнко Андрій, Булюк Іван, Михасько Максим.
      У фіналі турніру зустрілись давні знайомі команди м. Цюрупінська та команда федерації баскетболу «БК Гопри» м. Гола Пристань. Фінальна гра стала прикрасою турніру, гра тримала в напрузі глядачів до фінального свистка, адже команди показали дуже пристойний баскетбол на достатньо високому рівні. В результаті змагань, господарі майданчику «БК Гопри» заслужено здобули кубок , перегравши у фіналі команду з м. Цюрупинська з рахунком 78:59. 
Переможцям та всім учасникам турніру були вручені грамоти, кубок та подарунки.        Президент Голопристанської
 міської федерації баскетболу 
           «Чемпіон» А.М. Настасієнко
-----------------

Просмотров: 515 | Добавил: gopri-sport | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar