MENU
Главная » 2016 » Август » 31

    27 серпня 2016 року взяв старт чемпіонат Херсонської області з футболу серед команд юнаків 2005/2006 років народження. У м. Гола Пристань на стадіоні «Дніпровець» першими грали команди «Освіта-1» і «Освіта-05», обидві команди з м. Херсону. Гра була обопільного строю і завершилась перемогою більш старших юнаків з рахунком 2-1 перемогла команда «Освіта-05». Паралельно грали лідер чемпіонату команда «Авангард» м. Каховка і «Динамо» с. Дар’ївка. Каховчани володіли ініціативою і перемогли з рахунком 2-0. Слідуючими грали команди «Школа № 47» м. Херсон і «Олешки» м. Олешки (м.Цюрупинськ), і тут один із лідерів чемпіонату був сильнішим, з рахунком 2-0 перемогла команда «Школа № 47». Цікавою у ігровому плані була гра між командами «Освіта-02» і «Кристал», де обидві команди з м. Херсону. При багатьох гольових моментах, м’яч був заб ... Читать дальше »

Просмотров: 733 | Добавил: gopri-sport | Дата: 31.08.2016 | Комментарии (0)

27 серпня 2016 року відбулася заключна гра, на груповій стадії, чемпіонату Херсонської області з футболу серед команд ветеранів. У місті Херсоні на стадіоні «Петровець» зустрічались команди «Яфа» м. Херсон і ФК «Скадовськ-Гопри». Від цієї гри залежало місце у турнірній таблиці і суперник для подальшої боротьби. Нагадаємо, що у першому колі, у грі яка проходила у м. Гола Пристань, команда «Яфа» перемогла з рахунком 3-2. Ця гра, у м. Херсоні, пройшла за перевагою гостей і перемога команди ФК «Скадовськ-Гопри» з рахунком 5-1. Цей результат дав можливість зайняти II місце і суперником у чвертьфіналі буде команда «Скіф» с. Нижні Сірогози.  

Просмотров: 812 | Добавил: gopri-sport | Дата: 31.08.2016 | Комментарии (0)

20 серпня 2016 року у місті Гола Пристань на міському стадіоні «Дніпровець» відбулася гра чемпіонату Херсонської області з футболу серед команд ветеранів. Суперниками нашої команди був лідер чемпіонату команда «Барбадос» м. Херсон. Нагадаємо, що у першій грі ФК « Скадовськ-Гопри» поступилися супернику з рахунком 1-0. Гра пройшло у обопільно гострих атаках, з багатьма гольовими моментами. У обох командах грали футболісти, які пройшли школу в командах майстрів, тому гра видалася видовищною. Першими відкрили рахунок  Голопристанці, і у подальшому змогли розвинути свій успіх, ведучи у рахунку 2-0. До перерви гості скоротили відставання і команди пішли на перерву з рахунком 2-1. У другому таймі Херсонцям вдалося зрівняти рахунок, з чим не були згодні Голопристанці, і знову вийшли уперед, та остаточний результат 3-3 був зафіксований після фінального свистка.

Просмотров: 649 | Добавил: gopri-sport | Дата: 31.08.2016 | Комментарии (0)

13 серпня 2016 року стартувало II коло чемпіонату Херсонської області з футболу серед команд ветеранів. Грали команди «Восток» м. Херсон та ФК «Скадовськ-Гопри». Гра відбувалась на стадіоні «Майстер-С» м. Херсону. Зустріч пройшла за перевагою гостей і завершилася з рахунком: 2-1 на користь команди ФК «Скадовськ-Гопри».

Просмотров: 746 | Добавил: gopri-sport | Дата: 31.08.2016 | Комментарии (0)